Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Pişkin’den Başkan Tutal’a ziyaret

GÜNDEM 17.09.2021 - 18:28, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kaymakam Pişkin’den Başkan Tutal’a ziyaret

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a iade-i ziyarette bulundu.
Seydişehir'e yeni atanan ve geçtiğimiz hafta göreve başlayan Kaymakam Pişkin, kendisine yapılan ziyaretlerin ardından Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.   İlçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunan Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede iki kurumun işbirliği içerisinde Seydişehir’in geleceği için yapabilecek projeler ve yatırımlar hususunda görüş alışverişinde bulundu.   Seydişehir'in güzel bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Deniz Pişkin, “Seydişehir'de görev yapacağım süre içerisinde vatandaşlarımızın huzur ve refahı için belediyemiz ve diğer sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile el ele, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.   Kaymakam Pişkin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal ise, “Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın timsali olan ilçemizde her zamanki gibi büyük bir uyum içinde Seydişehir’imiz için çalışmaya devam edeceğiz. Seydişehir'imize kazandıracağımız güzel yatırımlar ve hizmetler için el ele vererek bu hizmetlere yenilerini ekleyeceğiz. Bu vesileyle tekrardan sayın kaymakamımıza görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.   Kaymakam Deniz Pişkin’in Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı iade-i ziyaretinde Seydişehir Belediyesi Birim Müdürleri de hazır bulundu.
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a iade-i ziyarette bulundu.

Seydişehir'e yeni atanan ve geçtiğimiz hafta göreve başlayan Kaymakam Pişkin, kendisine yapılan ziyaretlerin ardından Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

 

İlçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunan Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede iki kurumun işbirliği içerisinde Seydişehir’in geleceği için yapabilecek projeler ve yatırımlar hususunda görüş alışverişinde bulundu.

 

Seydişehir'in güzel bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Deniz Pişkin, “Seydişehir'de görev yapacağım süre içerisinde vatandaşlarımızın huzur ve refahı için belediyemiz ve diğer sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile el ele, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.

 

Kaymakam Pişkin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal ise, “Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın timsali olan ilçemizde her zamanki gibi büyük bir uyum içinde Seydişehir’imiz için çalışmaya devam edeceğiz. Seydişehir'imize kazandıracağımız güzel yatırımlar ve hizmetler için el ele vererek bu hizmetlere yenilerini ekleyeceğiz. Bu vesileyle tekrardan sayın kaymakamımıza görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Kaymakam Deniz Pişkin’in Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı iade-i ziyaretinde Seydişehir Belediyesi Birim Müdürleri de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.