Kaymakam Deniz Pişkin göreve başladı

GÜNDEM 13.09.2021 - 10:23, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kaymakam Deniz Pişkin göreve başladı

Seydişehir İlçe Kaymakamı olarak atanan Deniz Pişkin, görevine başladı.
Seydişehir İlçe Kaymakamı olarak atanan Deniz Pişkin, ilk mesaisini bugün yaptı.   Kastamonu ili Tosya ilçesi Kaymakamı iken, Resmi Gazete'de yayımlanan, İçişleri Bakanlığı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Seydişehir Kaymakamlığı’na atanan Deniz Pişkin'in Seydişehir ilçesindeki görevine başlaması sebebi ile karşılama töreni düzenlendi.   Kamu kurum ve kuruluş amirleri, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Deniz Pişkin'i karşıladı. Daha sonra Kaymakamlık makamına geçen Pişkin, tebrikleri kabul etti.   HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN.. ​https://www.youtube.com/watch?v=lItOnW4dPMk SEYDİŞEHİR KAYMAKAMI DENİZ PİŞKİN KİMDİR? 1977 yılında Ardanuç'ta doğdu. Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Fransızca Kamu  Yönetimi Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. Aynı üniversitenin Kamu Yönetimi Anabilim Dalı  Siyaset Bilimi ve Sosyal Bilimler Bölümü'nde (Fransızca) yüksek lisans yaptı. Tezini Türkiye'de bölge  yönetimi arayışları üzerine hazırladı.    Üniversite öğrenimi sırasında TRT İstanbul Televizyonu Haber Merkezi ve CNN Türk'te haber muhabiri  olarak çalıştı. Askerlik hizmetinin akabinde İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu sınavı kazanarak 91. Dönem Samsun  Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Fransız idari yapısını tanımak ve  yabancı dil öğrenmek amacıyla uygulanan dokuz aylık yurtdışı stajını, Fransa'nın Franche-Compté  Üniversitesi'ndeki Centre de Linguistique Appliquée'de (Uygulamalı Dil Okulu) tamamladı. Buradaki  eğitimin sonunda yapılan sınavlarda Fransızca dilindeki en yüksek seviye olarak kabul edilen DALF C2  diplomasını almaya hak kazandı.    Sulakyurt (Kırıkkale), Bayramören (Çankırı) İlçelerinde vekâleten; Feke (Adana), Pülümür (Tunceli), Orta (Çankırı), Maçka (Trabzon) ilçelerinde asaleten kaymakamlık ve Ardahan Vali Yardımcılığı  görevinde bulundu. Orta Kaymakamlığı görevindeyken, alanındaki en saygın idarecilik okulları arasında gösterilen ENA'nın (Ecole Nationale d'Administration) yarışma sınavlarını kazanarak "Uzun Süreli Uluslararası Kamu Yönetimi Eğitimi" almak üzere Aralık 2010 - Mayıs 2012 tarihleri arasında 18 ay süreyle Fransa'ya gitti. ENA'daki ders ve staj dönemlerini başarıyla tamamlayarak "Uluslararası Kamu Yönetimi Diploması"aldı.   Fransa'da bulunduğu bu süre içerisinde ayrıca Paris IV- Sorbonne Üniversitesi'nde Kurumsal ve Siyasal İletişim alanında yüksek lisans yaptı; "Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne Üyelik Sürecinde Fransa'daki Türkiye Algısı: Türkiye İçin Etki ve İletişim Stratejileri" konulu tezini hazırladı. Türkiye Satranç Federasyonu Onur Kurulu üyesidir. Satranç il hakemliği lisansına sahiptir. Lise ve üniversite yıllarında amatör kümede lisanslı olarak futbol oynamıştır. Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Öğretmen Nurhan Hanım ile evli ve iki çocuk babasıdır. Ankara Üniversitesi'nde Siyaset Bilimleri alanında Yönetim Bilimleri doktorası yapmaktadır. 
Seydişehir İlçe Kaymakamı olarak atanan Deniz Pişkin, görevine başladı.

Seydişehir İlçe Kaymakamı olarak atanan Deniz Pişkin, ilk mesaisini bugün yaptı.

 

Kastamonu ili Tosya ilçesi Kaymakamı iken, Resmi Gazete'de yayımlanan, İçişleri Bakanlığı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Seydişehir Kaymakamlığı’na atanan Deniz Pişkin'in Seydişehir ilçesindeki görevine başlaması sebebi ile karşılama töreni düzenlendi.

 

Kamu kurum ve kuruluş amirleri, Hükümet Konağı önünde Kaymakam Deniz Pişkin'i karşıladı. Daha sonra Kaymakamlık makamına geçen Pişkin, tebrikleri kabul etti.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN..


https://www.youtube.com/watch?v=lItOnW4dPMk

SEYDİŞEHİR KAYMAKAMI DENİZ PİŞKİN KİMDİR?

1977 yılında Ardanuç'ta doğdu. Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Fransızca Kamu  Yönetimi Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. Aynı üniversitenin Kamu Yönetimi Anabilim Dalı  Siyaset Bilimi ve Sosyal Bilimler Bölümü'nde (Fransızca) yüksek lisans yaptı. Tezini Türkiye'de bölge  yönetimi arayışları üzerine hazırladı.

 

 Üniversite öğrenimi sırasında TRT İstanbul Televizyonu Haber Merkezi ve CNN Türk'te haber muhabiri  olarak çalıştı. Askerlik hizmetinin akabinde İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu sınavı kazanarak 91. Dönem Samsun  Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Fransız idari yapısını tanımak ve  yabancı dil öğrenmek amacıyla uygulanan dokuz aylık yurtdışı stajını, Fransa'nın Franche-Compté  Üniversitesi'ndeki Centre de Linguistique Appliquée'de (Uygulamalı Dil Okulu) tamamladı. Buradaki  eğitimin sonunda yapılan sınavlarda Fransızca dilindeki en yüksek seviye olarak kabul edilen DALF C2  diplomasını almaya hak kazandı.

 

 Sulakyurt (Kırıkkale), Bayramören (Çankırı) İlçelerinde vekâleten; Feke (Adana), Pülümür (Tunceli), Orta (Çankırı), Maçka (Trabzon) ilçelerinde asaleten kaymakamlık ve Ardahan Vali Yardımcılığı  görevinde bulundu. Orta Kaymakamlığı görevindeyken, alanındaki en saygın idarecilik okulları arasında gösterilen ENA'nın (Ecole Nationale d'Administration) yarışma sınavlarını kazanarak "Uzun Süreli Uluslararası Kamu Yönetimi Eğitimi" almak üzere Aralık 2010 - Mayıs 2012 tarihleri arasında 18 ay süreyle Fransa'ya gitti. ENA'daki ders ve staj dönemlerini başarıyla tamamlayarak "Uluslararası Kamu Yönetimi Diploması"aldı.

 

Fransa'da bulunduğu bu süre içerisinde ayrıca Paris IV- Sorbonne Üniversitesi'nde Kurumsal ve Siyasal İletişim alanında yüksek lisans yaptı; "Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne Üyelik Sürecinde Fransa'daki Türkiye Algısı: Türkiye İçin Etki ve İletişim Stratejileri" konulu tezini hazırladı.

Türkiye Satranç Federasyonu Onur Kurulu üyesidir. Satranç il hakemliği lisansına sahiptir. Lise ve üniversite yıllarında amatör kümede lisanslı olarak futbol oynamıştır. Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Öğretmen Nurhan Hanım ile evli ve iki çocuk babasıdır. Ankara Üniversitesi'nde Siyaset Bilimleri alanında Yönetim Bilimleri doktorası yapmaktadır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.