Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kariyer ve istihdam merkezi açıldı

YAŞAM 06.07.2021 - 18:16, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kariyer ve istihdam merkezi açıldı

Seydişehir Belediyesi, ilçede yaşayanların istihdam ve kariyer planlamasına rehberlik edecek Seydişehir Kariyer ve İstihdam Merkezi projesini hayata geçirdi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe sınırları ve ilçe dışında istihdama ve kariyer planlamalarına yönelik hizmet alabileceği proje kapsamında yapılan başvuruların hassasiyetle incelenerek başvuru sahibinin doğru ve sağlıklı bir şekilde yönlendirmesinin sağlanacağını belirtti. Kariyer ve istihdam merkezi projesinin Seydişehir'de daha önce bir örneğinin olmadığını, hayata geçirilen bu projeyle birlikte Seydişehirlilere büyük bir destek sağlanacağını belirten Tutal, şunları kaydetti: "SEYKİM projemiz ile birlikte ilçemize verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz hem de hemşerilerimize istihdam ve kariyer planlaması hususunda destekte bulunuyoruz. Belediye hizmet binamız içerisinde bulunan SEYKİM aracılığıyla belediyemize başvuru yapan hemşerilerimizin başvuruları hassasiyetle incelenecek ve istihdam konusunda gerekli yönlendirmeler yapılacak. Aynı zamanda merkezimiz kariyer planlaması anlamında da hizmet verecek. SEYKİM Projemizle birlikte iş arayan Seydişehirliler ile işveren arasında köprü vazifesini üstlenecek. Projemiz kapsamında Seydişehir sınırları içerisinde yer alan fabrikalar ve OSB'mizde yer alan firmalar başta olmak üzere ilçemiz sınırları dışındaki birçok işverenimizle güçlü iletişim bağları oluşturduk. Oluşturduğumuz bu bağları hem işverenimiz hem de iş arayan hemşerilerimiz açısından daha iyi değerlendirebilmek için bu projemizi hayata geçirdik ve hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bu hizmetimizle birlikte işverenlerimize nitelikli personel desteği sunmakla birlikte iş arayan hemşerilerimize de destekte bulunmuş olacağız. Projemizin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum."
Seydişehir Belediyesi, ilçede yaşayanların istihdam ve kariyer planlamasına rehberlik edecek Seydişehir Kariyer ve İstihdam Merkezi projesini hayata geçirdi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe sınırları ve ilçe dışında istihdama ve kariyer planlamalarına yönelik hizmet alabileceği proje kapsamında yapılan başvuruların hassasiyetle incelenerek başvuru sahibinin doğru ve sağlıklı bir şekilde yönlendirmesinin sağlanacağını belirtti.

Kariyer ve istihdam merkezi projesinin Seydişehir'de daha önce bir örneğinin olmadığını, hayata geçirilen bu projeyle birlikte Seydişehirlilere büyük bir destek sağlanacağını belirten Tutal, şunları kaydetti:

"SEYKİM projemiz ile birlikte ilçemize verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz hem de hemşerilerimize istihdam ve kariyer planlaması hususunda destekte bulunuyoruz. Belediye hizmet binamız içerisinde bulunan SEYKİM aracılığıyla belediyemize başvuru yapan hemşerilerimizin başvuruları hassasiyetle incelenecek ve istihdam konusunda gerekli yönlendirmeler yapılacak. Aynı zamanda merkezimiz kariyer planlaması anlamında da hizmet verecek. SEYKİM Projemizle birlikte iş arayan Seydişehirliler ile işveren arasında köprü vazifesini üstlenecek. Projemiz kapsamında Seydişehir sınırları içerisinde yer alan fabrikalar ve OSB'mizde yer alan firmalar başta olmak üzere ilçemiz sınırları dışındaki birçok işverenimizle güçlü iletişim bağları oluşturduk. Oluşturduğumuz bu bağları hem işverenimiz hem de iş arayan hemşerilerimiz açısından daha iyi değerlendirebilmek için bu projemizi hayata geçirdik ve hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Bu hizmetimizle birlikte işverenlerimize nitelikli personel desteği sunmakla birlikte iş arayan hemşerilerimize de destekte bulunmuş olacağız. Projemizin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.