Kasaplarda kurban mesaisi

YAŞAM 30.06.2023 - 03:14, Güncelleme: 30.06.2023 - 03:18
 

Kasaplarda kurban mesaisi

Seydişehir’de kurban kesim telaşıyla birlikte, kasaplarda da yoğunluk başladı. Talepleri yerine getirebilmek için takviye eleman çalıştıran kasaplardaki kurban mesaisinin 10 gün daha devam etmesi bekleniyor.
Seydişehir’de kurban kesim telaşıyla birlikte, kasaplarda da yoğunluk başladı. Talepleri yerine getirebilmek için takviye eleman çalıştıran kasaplardaki kurban mesaisinin 10 gün daha devam etmesi bekleniyor. Kurban Bayramı’nın birinci günü yaşanan kurban kesim telaşı, ikinci gün de sürüyor. Kurbanın gelmesiyle birlikte satışları düşen kasaplar ise yılın en yoğun günlerini yaşıyor. Kurbanlarını keserek dini vecibelerini yerine getiren vatandaşlardan, kendi imkanlarıyla etini işleyemeyenler kasapların yolunu tutuyor. Gündüz kurban kesimi yapan kasaplar, takviye elemanlarla et sıyırma, kıyma çekme ve sucuk yapma mesaisi için gece yarılarına kadar dükkanlarını açık tutuyor. Kasap esnafı Aytekin Gültekin, “Her bayram olduğu gibi bu bayramda da et sıyırma, kıyma çekme ve sucuk yapma mesaimize devam ediyoruz. Yoğunluktan dolayı bayramın 3’üncü gününe randevu verdiğimiz müşterilerimiz var, taleplere yetişemiyoruz. Yoğunluğun en az 1 hafta 10 gün daha devam etmesini bekliyoruz.” dedi.
Seydişehir’de kurban kesim telaşıyla birlikte, kasaplarda da yoğunluk başladı. Talepleri yerine getirebilmek için takviye eleman çalıştıran kasaplardaki kurban mesaisinin 10 gün daha devam etmesi bekleniyor.

Seydişehir’de kurban kesim telaşıyla birlikte, kasaplarda da yoğunluk başladı. Talepleri yerine getirebilmek için takviye eleman çalıştıran kasaplardaki kurban mesaisinin 10 gün daha devam etmesi bekleniyor.

Kurban Bayramı’nın birinci günü yaşanan kurban kesim telaşı, ikinci gün de sürüyor. Kurbanın gelmesiyle birlikte satışları düşen kasaplar ise yılın en yoğun günlerini yaşıyor. Kurbanlarını keserek dini vecibelerini yerine getiren vatandaşlardan, kendi imkanlarıyla etini işleyemeyenler kasapların yolunu tutuyor. Gündüz kurban kesimi yapan kasaplar, takviye elemanlarla et sıyırma, kıyma çekme ve sucuk yapma mesaisi için gece yarılarına kadar dükkanlarını açık tutuyor.

Kasap esnafı Aytekin Gültekin, “Her bayram olduğu gibi bu bayramda da et sıyırma, kıyma çekme ve sucuk yapma mesaimize devam ediyoruz. Yoğunluktan dolayı bayramın 3’üncü gününe randevu verdiğimiz müşterilerimiz var, taleplere yetişemiyoruz. Yoğunluğun en az 1 hafta 10 gün daha devam etmesini bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.