Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne yeni atama

SAĞLIK 15.04.2021 - 19:14, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne yeni atama

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne Dr. Mustafa Özer atandı.
Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir’in görev süresinin bitmesinin ardından yerine Dr. Mustafa Özer atandı.   Dr. Mustafa Özer 1989-2010 yılları arasında Seydişehir SSK ve Seydişehir Maden Devlet Hastanesi’nde 4 yıl Başhekimlik, Seydişehir Devlet Hastanesi’nde de 4 yıl başhekim yardımcılığı yapmıştı.   Son olarak Konya’nın Selçuklu ilçesinde aile hekimi olarak çalışan Dr. Mustafa Özer, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü olarak atandı.
Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne Dr. Mustafa Özer atandı.

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hakan Özdemir’in görev süresinin bitmesinin ardından yerine Dr. Mustafa Özer atandı.

 

Dr. Mustafa Özer 1989-2010 yılları arasında Seydişehir SSK ve Seydişehir Maden Devlet Hastanesi’nde 4 yıl Başhekimlik, Seydişehir Devlet Hastanesi’nde de 4 yıl başhekim yardımcılığı yapmıştı.

 

Son olarak Konya’nın Selçuklu ilçesinde aile hekimi olarak çalışan Dr. Mustafa Özer, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Seydişehir İlçe Sağlık Müdürü olarak atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.