İl Sağlık Müdürü Koç'tan hastane ziyareti

SAĞLIK 09.09.2021 - 11:56, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

İl Sağlık Müdürü Koç'tan hastane ziyareti

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları Seydişehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları Seydişehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.   Hastanede poliklinikleri, acil servisi, yatan hasta servisleri ve diğer birimleri gezerek çalışanları ve hastaları ziyaret eden Prof. Dr. Koç, sonrasında başhekimlikte yönetim ile toplantı yaparak, Başhekim Uzm. Dr. Havva Turaç Cingöz ve diğer idarecilerle, doktor eksiklikleri ve binanın fiziksel problemleri başta olmak üzere hastanenin sorunları hakkında detaylı görüşme gerçekleştirdi; yönetimin taleplerini dinledi.   Seydişehir'in bölge için öneminin farkında olduklarını vurgulayan İl Sağlık Müdürü, özellikle doktor eksikliklerinin en aza indirilmesi için sürekli sağlık bakanlığı ile temasta olduklarını ve yakın dönemde hastaneye dahiliye, çocuk hastalıkları, göz hastalıkları, acil tıp uzman doktorlarının atamalarının gerçekleştirildiğini, kısa süre içerisinde yapılacak mecburi hizmet kurasında hastaneye atanması için kadro açılan beş pratisyen hekim ile acil servisin güçlendirileceğini, önümüzdeki süreçte de yine yapılacak atamalarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ni uzman doktor kadrosu noktasında güçlendirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.   Hastane ek binasının faaliyete alındığı tarihten itibaren pek çok kez gelip yerinde incelemeler yaparak, her sorununa hakim olduğunu ve birçok sorunun, il sağlık müdürlüğü, hastane yönetimi, Seydişehir bürokrasisi ve sivil toplum kuruluşları ile elele verilerek aşıldığını belirten Prof. Dr. Koç, çözüme kavuşması geciken yüklenici firma kaynaklı bazı sorunların çözümü için de alternatifler aradıklarını söyledi.   Yapılacak yeni bina arsasını da inceleyen Prof. Dr. Koç, yapılacak binanın projesinin tamamlandığını ve kısa süre içerisinde yapım ihalesinin de yapılıp inşaat sürecine başlanacağını belirtti.      Covid-19 pandemi sürecinde özveri ile görev yapan tüm çalışanlar adına hastane yönetimine teşekkür eden il sağlık müdürü ve beraberindeki heyet, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonlarını ziyaret etmek üzere hastaneden ayrıldı.
Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları Seydişehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları Seydişehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Hastanede poliklinikleri, acil servisi, yatan hasta servisleri ve diğer birimleri gezerek çalışanları ve hastaları ziyaret eden Prof. Dr. Koç, sonrasında başhekimlikte yönetim ile toplantı yaparak, Başhekim Uzm. Dr. Havva Turaç Cingöz ve diğer idarecilerle, doktor eksiklikleri ve binanın fiziksel problemleri başta olmak üzere hastanenin sorunları hakkında detaylı görüşme gerçekleştirdi; yönetimin taleplerini dinledi.

 

Seydişehir'in bölge için öneminin farkında olduklarını vurgulayan İl Sağlık Müdürü, özellikle doktor eksikliklerinin en aza indirilmesi için sürekli sağlık bakanlığı ile temasta olduklarını ve yakın dönemde hastaneye dahiliye, çocuk hastalıkları, göz hastalıkları, acil tıp uzman doktorlarının atamalarının gerçekleştirildiğini, kısa süre içerisinde yapılacak mecburi hizmet kurasında hastaneye atanması için kadro açılan beş pratisyen hekim ile acil servisin güçlendirileceğini, önümüzdeki süreçte de yine yapılacak atamalarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ni uzman doktor kadrosu noktasında güçlendirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

 

Hastane ek binasının faaliyete alındığı tarihten itibaren pek çok kez gelip yerinde incelemeler yaparak, her sorununa hakim olduğunu ve birçok sorunun, il sağlık müdürlüğü, hastane yönetimi, Seydişehir bürokrasisi ve sivil toplum kuruluşları ile elele verilerek aşıldığını belirten Prof. Dr. Koç, çözüme kavuşması geciken yüklenici firma kaynaklı bazı sorunların çözümü için de alternatifler aradıklarını söyledi.

 

Yapılacak yeni bina arsasını da inceleyen Prof. Dr. Koç, yapılacak binanın projesinin tamamlandığını ve kısa süre içerisinde yapım ihalesinin de yapılıp inşaat sürecine başlanacağını belirtti.

 

   Covid-19 pandemi sürecinde özveri ile görev yapan tüm çalışanlar adına hastane yönetimine teşekkür eden il sağlık müdürü ve beraberindeki heyet, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonlarını ziyaret etmek üzere hastaneden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.