Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hastane yönetiminden kaymakama ziyaret

YAŞAM 29.07.2021 - 15:28, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Hastane yönetiminden kaymakama ziyaret

Seydişehir Devlet Hastanesi yönetimi, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer’i ziyaret etti.
Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Havva Turaç Cingöz, Başhekim Yardımcısı Yunus Açıkgöz, İdari ve Mali İşler Müdürü Abdullah Ağılcı ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Doğan Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı ve İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özeri makamalarında ziyaret etti.   Ziyarete gelen hastane yönetimiyle bir süre sohbet eden Kaymakam Erdoğan, yeni yönetime görevlerinde başarı diledi. Kaymakam Erdoğan, dünya ve Türkiye’nin pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini, pandeminin başlangıcından bugüne bu zor süreçte mesai mefhumu gözetmeden gece gündüz çalışan sağlık ekiplerinin yanında olduklarını, bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.   Hastane heyeti daha sonra İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
Seydişehir Devlet Hastanesi yönetimi, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer’i ziyaret etti.

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Havva Turaç Cingöz, Başhekim Yardımcısı Yunus Açıkgöz, İdari ve Mali İşler Müdürü Abdullah Ağılcı ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Doğan Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı ve İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özeri makamalarında ziyaret etti.

 

Ziyarete gelen hastane yönetimiyle bir süre sohbet eden Kaymakam Erdoğan, yeni yönetime görevlerinde başarı diledi.

Kaymakam Erdoğan, dünya ve Türkiye’nin pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini, pandeminin başlangıcından bugüne bu zor süreçte mesai mefhumu gözetmeden gece gündüz çalışan sağlık ekiplerinin yanında olduklarını, bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Hastane heyeti daha sonra İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.