Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gelecek Partisi’nden gazetemize ziyaret

SİYASET 13.03.2021 - 12:09, Güncelleme: 23.05.2023 - 16:01
 

Gelecek Partisi’nden gazetemize ziyaret

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Seydişehir İlçe Başkanı Hayati Topaç ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Seydişehir İlçe Başkanı Hayati Topaç ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti. Seydişehir ilçe kongresi öncesi bir dizi ziyaretlerde bulunan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları ile birlikte gazetemize yaptığı ziyarette vatandaşlardan gördükleri teveccüh karşısında duydukları memnuniyeti dile getirdi. İl Başkanı Hasan Ekici; “Kuruluşumuzdan bu yana ilçelerde kurduğumuz teşkilatlarımızla halkımızı ziyaret ederek esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledik. Sadece seçim zamanı değil, sadece oy istemek için değil, her zaman halkla iç içe olacağız. Bugün Seydişehir İlçe Kongremizi yapmak üzere buradayız. Bu vesile ile esnaflarımızı ziyaret ediyor, sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak da, Gelecek Partisi heyetine teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Seydişehir İlçe Başkanı Hayati Topaç ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Seydişehir İlçe Başkanı Hayati Topaç ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti.

Seydişehir ilçe kongresi öncesi bir dizi ziyaretlerde bulunan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları ile birlikte gazetemize yaptığı ziyarette vatandaşlardan gördükleri teveccüh karşısında duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İl Başkanı Hasan Ekici; “Kuruluşumuzdan bu yana ilçelerde kurduğumuz teşkilatlarımızla halkımızı ziyaret ederek esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledik. Sadece seçim zamanı değil, sadece oy istemek için değil, her zaman halkla iç içe olacağız. Bugün Seydişehir İlçe Kongremizi yapmak üzere buradayız. Bu vesile ile esnaflarımızı ziyaret ediyor, sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak da, Gelecek Partisi heyetine teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.