Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Etyemez’den Seydişehir ziyareti

GÜNDEM 23.09.2021 - 12:35, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Etyemez’den Seydişehir ziyareti

ÇSGB eski Bakan Yardımcısı, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını, yapılması planlanan yatırımları ve devam eden projeleri istişare etti.
İlk olarak Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen ÇŞGB eski Bakan Yardımcısı, Konya Milletvekili Halil Etyemez, ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek hasbihal etti, istek, talep ve önerilerini dinledi.   GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi’nde Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya gelen ÇSGB eski Bakan Yardımcısı, Milletvekili Halil Etyemez, gençlerle sohbet etti, gençlik çalışmaları üzerine istişarelerde bulundu.   Gençlik Kolları üyeleriyle tek tek tanışan ve sohbet eden Milletvekili Etyemez, “Ak Parti siyasetinin tam merkezinde gençler yer almaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği bir söz vardır. Siyasette gençlere yer vermek, ustalığın şiarındandır. Bu anlayışı kendisine ilke edinen partimizin siz gençlere ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Bunun yanında gerek partimizin yönetimlerinde, gerekse milletvekillerimiz arasında birçok genç çalışma arkadaşımızı görürsünüz. Çünkü biz biliyoruz ki, ülkemizde ilk defa uzun vadeli hedefler konulmuş ve bu hedefler, siz gençlerimize olan inancımız ve güvencimiz sayesinde oluşmuştur. Bu sebeple her bir gencimizin üzerine çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumlulukları yerine getirirken belediye başkanımızla, ilçe başkanımızla, partimizin her bir kademesiyle her daim yanınızda destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için her zamankinden daha fazla, daha gayretli, azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.   Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, Gençlik Kolları olarak yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hususunda Milletvekili Etyemez’e bilgiler verdi. Gençlik Kolları Başkanı Aydın, “Ak Parti siyasetinin tam merkezinde yer alan biz gençler olarak, ilçemiz, Konya’mız ve ülkemiz için, daha adil bir dünya için çalışmaya devam ediyoruz. Partimizin gençlere verdiği önemi her zaman görüyoruz. Bugün de Milletvekilimiz Halil Etyemez Ağabey’imiz ile gençlerimizin sorunları ve gençlerimizin beklentileri üzerine hoş bir sohbet gerçekleştiriyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Halil Etyemez Ağabey’imize teşekkür ediyorum” dedi.   Seydişehirli gençlerle hasbihal ettikten sonra mahalle ziyaretleri kapsamında Orta Karaören, Kumluca ve Gevrekli mahallelerinde vatandaşları ve esnafları ziyaret eden Milletvekili Etyemez, Başkan Tutal ve Başkan Atalay, vatandaşlarla sohbet etti, isteklerini ve taleplerini dinledi, esnaflara kolay gelsin dileklerini iletti.
ÇSGB eski Bakan Yardımcısı, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını, yapılması planlanan yatırımları ve devam eden projeleri istişare etti.

İlk olarak Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen ÇŞGB eski Bakan Yardımcısı, Konya Milletvekili Halil Etyemez, ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek hasbihal etti, istek, talep ve önerilerini dinledi.

 

GENÇLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi’nde Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya gelen ÇSGB eski Bakan Yardımcısı, Milletvekili Halil Etyemez, gençlerle sohbet etti, gençlik çalışmaları üzerine istişarelerde bulundu.

 

Gençlik Kolları üyeleriyle tek tek tanışan ve sohbet eden Milletvekili Etyemez, “Ak Parti siyasetinin tam merkezinde gençler yer almaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği bir söz vardır. Siyasette gençlere yer vermek, ustalığın şiarındandır. Bu anlayışı kendisine ilke edinen partimizin siz gençlere ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Bunun yanında gerek partimizin yönetimlerinde, gerekse milletvekillerimiz arasında birçok genç çalışma arkadaşımızı görürsünüz. Çünkü biz biliyoruz ki, ülkemizde ilk defa uzun vadeli hedefler konulmuş ve bu hedefler, siz gençlerimize olan inancımız ve güvencimiz sayesinde oluşmuştur. Bu sebeple her bir gencimizin üzerine çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumlulukları yerine getirirken belediye başkanımızla, ilçe başkanımızla, partimizin her bir kademesiyle her daim yanınızda destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak için her zamankinden daha fazla, daha gayretli, azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, Gençlik Kolları olarak yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hususunda Milletvekili Etyemez’e bilgiler verdi.

Gençlik Kolları Başkanı Aydın, “Ak Parti siyasetinin tam merkezinde yer alan biz gençler olarak, ilçemiz, Konya’mız ve ülkemiz için, daha adil bir dünya için çalışmaya devam ediyoruz. Partimizin gençlere verdiği önemi her zaman görüyoruz. Bugün de Milletvekilimiz Halil Etyemez Ağabey’imiz ile gençlerimizin sorunları ve gençlerimizin beklentileri üzerine hoş bir sohbet gerçekleştiriyoruz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Halil Etyemez Ağabey’imize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Seydişehirli gençlerle hasbihal ettikten sonra mahalle ziyaretleri kapsamında Orta Karaören, Kumluca ve Gevrekli mahallelerinde vatandaşları ve esnafları ziyaret eden Milletvekili Etyemez, Başkan Tutal ve Başkan Atalay, vatandaşlarla sohbet etti, isteklerini ve taleplerini dinledi, esnaflara kolay gelsin dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.