Erdoğan son sözü söyledi: Gönüllülük esastır!

GÜNDEM 19.08.2021 - 14:09, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Erdoğan son sözü söyledi: Gönüllülük esastır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zorunlu aşıyla ilgili gelen soruya, ''Aşı olmak isteyenler gönüllülük esasına göre olmalıdır. Cebren, zorlama ile böyle bir şeyi doğru bulmuyorum.'' cevabını verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal7-Ülke TV ekranlarında Hülya Seloni ve Taha Dağlı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen yayında zorunlu aşıyla ilgili sorulan soruya net bir cevap verdi.   'ÖYLE NE BİR HAKKI VAR NE DE YETKİSİ VAR' 'Aşı olanlar da olmayanlardan muzdarip' ifadesine karşılık veren Erdoğan, ''Öyle ne bir hakkı ve ne de bir yetkisi var. Muzdarip olmak, olmamak senin işin değil. İster olur ister olmaz.'' ifadelerini kullandı.   ZORLAMAYI DOĞRU BULMUYORUM Açıklamalarına devam eden Erdoğan, ''Ben burada gönüllülük esasına önem veriyorum. Aşı olmak isteyenler; gönüllülük esasına göre olmalıdır. Yani cebren zorlamayla böyle bir şeyi doğru bulmuyorum.'' ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zorunlu aşıyla ilgili gelen soruya, ''Aşı olmak isteyenler gönüllülük esasına göre olmalıdır. Cebren, zorlama ile böyle bir şeyi doğru bulmuyorum.'' cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal7-Ülke TV ekranlarında Hülya Seloni ve Taha Dağlı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen yayında zorunlu aşıyla ilgili sorulan soruya net bir cevap verdi.

 

'ÖYLE NE BİR HAKKI VAR NE DE YETKİSİ VAR'

'Aşı olanlar da olmayanlardan muzdarip' ifadesine karşılık veren Erdoğan, ''Öyle ne bir hakkı ve ne de bir yetkisi var. Muzdarip olmak, olmamak senin işin değil. İster olur ister olmaz.'' ifadelerini kullandı.

 

ZORLAMAYI DOĞRU BULMUYORUM

Açıklamalarına devam eden Erdoğan, ''Ben burada gönüllülük esasına önem veriyorum. Aşı olmak isteyenler; gönüllülük esasına göre olmalıdır. Yani cebren zorlamayla böyle bir şeyi doğru bulmuyorum.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.