Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Endüstri Meslek 1000 okul proje okulu oldu

EĞİTİM 09.04.2021 - 20:48, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Endüstri Meslek 1000 okul proje okulu oldu

Meslek Liseleri ile diğer liseler arasındaki farkı kapatma adına, mesleki eğitimde yıllardan beri dile getirilen kronik sorunlar birer birer çözülmeye başlandı.
Meslek Liseleri ile diğer liseler arasındaki farkı kapatma adına, mesleki eğitimde yıllardan beri dile getirilen kronik sorunlar birer birer çözülmeye başlandı. Bu kapsamda en son "Mesleki Eğitimde 1000 Okul" projesi başlatıldı. Türkiye de belirlenen 1000 okul arasında, Konya’daki 23 okuldan birisi olarak ilçemizin parlayan yıldızı Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin seçildiği öğrenildi.   Okul Müdürü Zafer Ülkebaş; “Buyıl itibariyle okulumuzda akademik hedefi olanların da eşit imkanlara sahip olması adına, müfredat uygulama değişikliği gelmiş olup, iki lise bir arada anlayışına göre eğitim verilecektir. İsteyen öğrenci akademik hedefine giderken, isteyen öğrenci nitelikli ara eleman olarak istihdama katılacaktır. Üniversiteyi kazanamadığında elinde mesleği (altın bileziği) olacak, kendini boşlukta hissederek özgüven kaybı yaşamayacak ve ülke ekonomisinde yerini alacaktır.”dedi.   Ülkebaş, 1000 okul projesi ile teknolojisi güçlendirilmiş, atölye-laboratuvar ve eğitim öğretim ortamlarına okulumuz kavuşmuş olacak, aynı zamanda idarecisinden öğretmenine, velisinden öğrencisine herkesin hizmet içi eğitim kurslarıyla kendini güncelleyeceğini, çağımızın değişen eğitim ve teknolojik gelişmelerine uyum sağlayacaklarını belirtti.   Ayrıca Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunu ve ilçemizi yakından ilgilendiren müjdeli haberlerin de yakın olduğu öğrenildi.
Meslek Liseleri ile diğer liseler arasındaki farkı kapatma adına, mesleki eğitimde yıllardan beri dile getirilen kronik sorunlar birer birer çözülmeye başlandı.

Meslek Liseleri ile diğer liseler arasındaki farkı kapatma adına, mesleki eğitimde yıllardan beri dile getirilen kronik sorunlar birer birer çözülmeye başlandı. Bu kapsamda en son "Mesleki Eğitimde 1000 Okul" projesi başlatıldı. Türkiye de belirlenen 1000 okul arasında, Konya’daki 23 okuldan birisi olarak ilçemizin parlayan yıldızı Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin seçildiği öğrenildi.

 

Okul Müdürü Zafer Ülkebaş; “Buyıl itibariyle okulumuzda akademik hedefi olanların da eşit imkanlara sahip olması adına, müfredat uygulama değişikliği gelmiş olup, iki lise bir arada anlayışına göre eğitim verilecektir. İsteyen öğrenci akademik hedefine giderken, isteyen öğrenci nitelikli ara eleman olarak istihdama katılacaktır. Üniversiteyi kazanamadığında elinde mesleği (altın bileziği) olacak, kendini boşlukta hissederek özgüven kaybı yaşamayacak ve ülke ekonomisinde yerini alacaktır.”dedi.

 

Ülkebaş, 1000 okul projesi ile teknolojisi güçlendirilmiş, atölye-laboratuvar ve eğitim öğretim ortamlarına okulumuz kavuşmuş olacak, aynı zamanda idarecisinden öğretmenine, velisinden öğrencisine herkesin hizmet içi eğitim kurslarıyla kendini güncelleyeceğini, çağımızın değişen eğitim ve teknolojik gelişmelerine uyum sağlayacaklarını belirtti.

 

Ayrıca Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunu ve ilçemizi yakından ilgilendiren müjdeli haberlerin de yakın olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.