Emekliye ayrılan öğretmene sürpriz uğurlama

YAŞAM 12.11.2021 - 22:06, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Emekliye ayrılan öğretmene sürpriz uğurlama

Seydişehir ilçesinde görev yapan Matematik öğretmeni emeklilik öncesi son dersinde yapılan sürpriz ile uğurlandı.
Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ilçedeki Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyarette bulundu.   Kaymakam Pişkin okulda matematik öğretmeni olarak görev yapan emekliye ayrılacak olan Hasan Sukuti Güngördük'ün son dersine katılarak sürpriz yaptı.   Pişkin, yaptığı açıklamada, "39 yıllık meslek hayatında farklı okullarda görev yapmış olan öğretmenimize son dersini verdiği Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesindeki sınıfına sürpriz bir ziyaret yaptık. Kendisine eğitim hayatında devletine ve milletine adadığı çalışma hayatı için teşekkür ediyorum. Emeklik hayatında öğretmenimize ve ailesine emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum." ifadelerini kullandı.   Matematik öğretmeni Güngördük ise kendisine yapılan sürpriz ziyaret karşısında duygulandığını belirterek teşekkür etti.
Seydişehir ilçesinde görev yapan Matematik öğretmeni emeklilik öncesi son dersinde yapılan sürpriz ile uğurlandı.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, ilçedeki Anadolu İmam Hatip Lisesine ziyarette bulundu.

 

Kaymakam Pişkin okulda matematik öğretmeni olarak görev yapan emekliye ayrılacak olan Hasan Sukuti Güngördük'ün son dersine katılarak sürpriz yaptı.

 

Pişkin, yaptığı açıklamada, "39 yıllık meslek hayatında farklı okullarda görev yapmış olan öğretmenimize son dersini verdiği Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesindeki sınıfına sürpriz bir ziyaret yaptık. Kendisine eğitim hayatında devletine ve milletine adadığı çalışma hayatı için teşekkür ediyorum. Emeklik hayatında öğretmenimize ve ailesine emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Matematik öğretmeni Güngördük ise kendisine yapılan sürpriz ziyaret karşısında duygulandığını belirterek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.