Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dumuş Onar güven tazeledi

GÜNDEM 06.07.2021 - 18:06, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Dumuş Onar güven tazeledi

Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul'da yapılan seçimlerinde, Durmuş Onar yeniden başkan seçildi.
Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul'da yapılan seçimlerinde, Durmuş Onar yeniden başkan seçildi. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula, Konya Bölge Kooperatif Başkanı Mehmet Bayboğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Halk Bankası Müdürü Çiğdem Ateş, Eski Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, sivil toplum örgütü başkanları ve kooperatif üyeleri katıldı. Genel kurulda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, salgında esnaf ve sanatkarın sıkıntılı bir süreç geçirdiğini belirterek, "Durmuş bey bizim ekip arkadaşımızdır. Ne kadar fedakarca çalıştığını bizler biliyoruz. Malum pandemiden dolayı esnafımızın durumu pekiyi değil. Biz elimizden geldiği sürece imkanlarımız ölçüsünde esnaf kardeşlerimizin yanında olmaya çalıştık." dedi. Yapılan seçimde güven tazeleyen Başkan Onar da "Belediye başkanımızın yardımları, birlik başkanımızın desteği ve üyelerimizin teveccühü ile kooperatifimiz yeni binasına kavuştu, hepsine teşekkür ediyorum. Kooperatife üyelerimize elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışacağız." dedi. Başkan Onar'ın yeni yönetim kuruluna, Ümit Doğruöz, Ömer Pekşenarslan, İbrahim, Bezci, Mehmet Kavalcı, denetim kurulu üyeliğine ise İsmail Zincirlitaş ile Ramazan Erkaldı seçildi.
Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul'da yapılan seçimlerinde, Durmuş Onar yeniden başkan seçildi.

Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul'da yapılan seçimlerinde, Durmuş Onar yeniden başkan seçildi. Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula, Konya Bölge Kooperatif Başkanı Mehmet Bayboğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Halk Bankası Müdürü Çiğdem Ateş, Eski Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, sivil toplum örgütü başkanları ve kooperatif üyeleri katıldı.

Genel kurulda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, salgında esnaf ve sanatkarın sıkıntılı bir süreç geçirdiğini belirterek, "Durmuş bey bizim ekip arkadaşımızdır. Ne kadar fedakarca çalıştığını bizler biliyoruz. Malum pandemiden dolayı esnafımızın durumu pekiyi değil. Biz elimizden geldiği sürece imkanlarımız ölçüsünde esnaf kardeşlerimizin yanında olmaya çalıştık." dedi.

Yapılan seçimde güven tazeleyen Başkan Onar da "Belediye başkanımızın yardımları, birlik başkanımızın desteği ve üyelerimizin teveccühü ile kooperatifimiz yeni binasına kavuştu, hepsine teşekkür ediyorum. Kooperatife üyelerimize elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışacağız." dedi.

Başkan Onar'ın yeni yönetim kuruluna, Ümit Doğruöz, Ömer Pekşenarslan, İbrahim, Bezci, Mehmet Kavalcı, denetim kurulu üyeliğine ise İsmail Zincirlitaş ile Ramazan Erkaldı seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.