Dolu ve sağanak etkili oldu

GÜNDEM 21.06.2021 - 18:52, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Dolu ve sağanak etkili oldu

Seydişehir’de yoğun yağış, hayatı olumsuz etkiledi.
Kent merkezi ve bağlı yerleşim yerlerinde ikindi saatlerinde aniden bastıran sağanağın ardından dolu etkili oldu.   Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşmasına yol açan yoğun yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçakların altında korunmaya çalışırken, yağış, araç trafiğinde de zaman zaman aksamalara neden oldu.   Seydişehir İlçe Kaymakamlığı meteoroloji verilerini paylaşarak vatandaşların ani yağışlara karşı dikkatli olmalarını istedi.
Seydişehir’de yoğun yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

Kent merkezi ve bağlı yerleşim yerlerinde ikindi saatlerinde aniden bastıran sağanağın ardından dolu etkili oldu.

 

Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşmasına yol açan yoğun yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar saçakların altında korunmaya çalışırken, yağış, araç trafiğinde de zaman zaman aksamalara neden oldu.

 

Seydişehir İlçe Kaymakamlığı meteoroloji verilerini paylaşarak vatandaşların ani yağışlara karşı dikkatli olmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.