Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Diş kliniğinde şikayetler arttı

GÜNDEM 13.10.2021 - 14:36, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Diş kliniğinde şikayetler arttı

Seydişehir Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren diş polikiliniklerinde şikayetler arttı.
Seydişehir Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren diş polikiliniklerinde şikayetler arttı. Seydişehir Devlet Hastanesi’nde diş tedavisi yaptıramadıklarını belirten çok sayıda vatandaş, “Özellikle pandemi sürecinde hiçbir tedavi hizmeti verilmedi. Hastane bünyesinde yaklaşık 10 adet diş hekimi bulunmasına reğmen doktorlar pandemiyi bahane ederek hizmet vermedi. Gelinen noktada tüm hastaneler normale geçmişken bizim hastanemiz maalesef hala normalleşemedi. Bırakın tedaviyi haftalarca randevu bile alamıyoruz; tam randevu alıyoruz bu sefer dolgu veya kanal gibi tedavileri yapmıyor, başka alternatiflere yönlendiriyorlar” dedi.   İNSANIMIZI MAĞDUR ETMESİNLER Özel kliniklerde kanal tedavisi ve diş çekimi gibi hizmetlerin ateş pahası olduğuna değinen vatandaşlar, “Seydişehir Devlet Hastanesi’nde diş kliniği hizmet verecekse lütfetsinler ve insanları mağdur etmesinler; eğer bu hizmetleri vermeyecekler vatandaşları özel polikliniklere yönlendireceklerse de bıraksınlar hizmet verecek başka doktorlar gelsin. Beyşehir’de, Bozkır’da çevre ilçelerde bu hizmetler verilebiliyorsa bizim idarecilerimiz ve doktorlarımız ellerini vicdanlarına koysun ve insanımızı mağdur etmesinler.” şeklinde konuştu.   SEYDİŞEHİRLİ VATANDAŞIMIZ BUNLARI HAKETMİYOR Hastanede yaşadığı sıkıntıları dile getiren bir başka vatandaş ise şu ifadelere yer verdi: “Diş rahatsızlığım sonucu acil olarak hastaneye başvurdum. Doktor ve görevli yüzüme bile bakmadı ilaç yazıp gönderdi. Üstelik dışarıda uzun süre beklettiler. Randevu alıp tekrar gittiğimde yine aynı muameleyle karşılaştım. Rahatsızlığımı anlatırken telefonla oynuyorlardı. Yine yüzümüze bakmadan röntgen çektir gel diyerek gönderdi. Röntgen sırası bekleyip çektirip gittiğimizde doktor bu işin kendi işi olmadığını söyleyip başka bir hastaneden randevu almamızı söyledi. Ellerinden telefonlarını bırakmıyor, hastaların yüzüne bile bakmıyorlar. Seydişehirli vatandaşımız bunları haketmiyor.”   Öte yandan Seydişehir Devlet Hastanesi diş polikiliniklerinde vatandaş hizmet alamamaktan yakınırken, Beyşehir Devlet Hastanesi diş polikiliniklerinde kullanılmak üzere diş protez laboratuvar hizmet alımı ihalesi düzenledi.   İhalede diş hastalarında kullanılmak üzere 8 bin adet metal destekli tek parça seramik kron-köprü malzeme dahil laboratuvar hizmet işi, bin 200 adet metal kaideli total ve parsiyel iskelet döküm laboratuvar hizmeti işi, bin 200 adet tam ve bölümlü protez bitim işi gibi hizmet alımı gerçekleştiriyor.
Seydişehir Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren diş polikiliniklerinde şikayetler arttı.

Seydişehir Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren diş polikiliniklerinde şikayetler arttı.

Seydişehir Devlet Hastanesi’nde diş tedavisi yaptıramadıklarını belirten çok sayıda vatandaş, “Özellikle pandemi sürecinde hiçbir tedavi hizmeti verilmedi. Hastane bünyesinde yaklaşık 10 adet diş hekimi bulunmasına reğmen doktorlar pandemiyi bahane ederek hizmet vermedi. Gelinen noktada tüm hastaneler normale geçmişken bizim hastanemiz maalesef hala normalleşemedi. Bırakın tedaviyi haftalarca randevu bile alamıyoruz; tam randevu alıyoruz bu sefer dolgu veya kanal gibi tedavileri yapmıyor, başka alternatiflere yönlendiriyorlar” dedi.

 

İNSANIMIZI MAĞDUR ETMESİNLER

Özel kliniklerde kanal tedavisi ve diş çekimi gibi hizmetlerin ateş pahası olduğuna değinen vatandaşlar, “Seydişehir Devlet Hastanesi’nde diş kliniği hizmet verecekse lütfetsinler ve insanları mağdur etmesinler; eğer bu hizmetleri vermeyecekler vatandaşları özel polikliniklere yönlendireceklerse de bıraksınlar hizmet verecek başka doktorlar gelsin. Beyşehir’de, Bozkır’da çevre ilçelerde bu hizmetler verilebiliyorsa bizim idarecilerimiz ve doktorlarımız ellerini vicdanlarına koysun ve insanımızı mağdur etmesinler.” şeklinde konuştu.

 

SEYDİŞEHİRLİ VATANDAŞIMIZ BUNLARI HAKETMİYOR

Hastanede yaşadığı sıkıntıları dile getiren bir başka vatandaş ise şu ifadelere yer verdi:

“Diş rahatsızlığım sonucu acil olarak hastaneye başvurdum. Doktor ve görevli yüzüme bile bakmadı ilaç yazıp gönderdi. Üstelik dışarıda uzun süre beklettiler. Randevu alıp tekrar gittiğimde yine aynı muameleyle karşılaştım. Rahatsızlığımı anlatırken telefonla oynuyorlardı. Yine yüzümüze bakmadan röntgen çektir gel diyerek gönderdi. Röntgen sırası bekleyip çektirip gittiğimizde doktor bu işin kendi işi olmadığını söyleyip başka bir hastaneden randevu almamızı söyledi. Ellerinden telefonlarını bırakmıyor, hastaların yüzüne bile bakmıyorlar. Seydişehirli vatandaşımız bunları haketmiyor.”

 

Öte yandan Seydişehir Devlet Hastanesi diş polikiliniklerinde vatandaş hizmet alamamaktan yakınırken, Beyşehir Devlet Hastanesi diş polikiliniklerinde kullanılmak üzere diş protez laboratuvar hizmet alımı ihalesi düzenledi.

 

İhalede diş hastalarında kullanılmak üzere 8 bin adet metal destekli tek parça seramik kron-köprü malzeme dahil laboratuvar hizmet işi, bin 200 adet metal kaideli total ve parsiyel iskelet döküm laboratuvar hizmeti işi, bin 200 adet tam ve bölümlü protez bitim işi gibi hizmet alımı gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
xxdespotikxx
(16.01.2023 20:30 - #246)
Aynen katılıyorum seydisehir hastanesi gerçekten sahipsiz bazı doktorlarımız dışında onlarda elle sayılır malesef gerisi resmen yatmak maaş doldurmak için gidiyorlar hastaneye. Acil doktorları ilgilenmedikleri gibi kilim kıyafetleri sivil ve ellerinde telefon ne olduklari belli değil ve hastaları azarlayip terslemeleri ayri bir tahammül edilemez durum. Adalet devlet varsa gereken yapılsın hastane yapılırken dökülmeye başladı sozde sıfır bina. Adalet yoksa Allah'ın adaleti var kıyamet var ö gün iyi ki var.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.