CHP’den Ramazan Bayramı mesajı

SİYASET 12.05.2021 - 16:17, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

CHP’den Ramazan Bayramı mesajı

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Özel sabır, ibadet ve rahmet ayı olan Ramazan ayının, bir kez daha Covid-19 pandemisinin gölgesinde buruk olarak yaşandığını belirtti.   Başkan Orhan Özel mesajında şu ifadelere yer verdi: “Salgın hastalık ve etkisiz kalan tedbirler, çalışanlar ve özellikle küçük esnafımız üzerinde ciddi maddi ve manevi tahribatlar yarattı. Ancak bu salgın, bu mübarek ayda bize ve tüm insanlığa dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini tekrar hatırlattı. Milletimizin bu zor günleri; sağlık ve huzur içinde atlatabilmesi için tüm dünyanın ‘sosyal devlet' ilkesinin önemini anladığı bu zorlu günlerde, Bizlerde hasbel kader halkımıza yardımcı olmaya ve yol göstermeye çalıştık. Bu zorlu günlerde yoksul halkımıza yardımcı olan herkese sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz. Ancak önemli olanında yoksullara yardımcı olmaktan çok yoksulluğu ortadan kaldırmak olduğunun da bilincindeyiz. Bu yardımlarda ‘Sağ elin verdiğini sol elin görmediği' bir anlayışında geliştirilmesi de oldukça önemlidir. Sevgi, saygı, barış, huzur, kardeşlik ve dayanışmanın egemen olduğu bir ülke ve dünya düzeninin gerçekleşmesi en büyük idealimizdir.    Bu duygularla; büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, terör örgütlerine karşı mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimizi, Covid-19 mücadelesinde kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyorum. Salgına karşı olağanüstü bir çabayla mücadele eden sağlık emekçilerimizin; bu zorlu dönemde görev yapan kamu görevlilerinin, Tüm Seydişehir halkının, Müslüman aleminin ve Büyük Tüm milletimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.”     ÇATIŞMALAR BİZLERİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına da değinen İlçe Başkanı Orhan Özel, “Mübarek Ramazan ayının son günlerinde Filistin'de, kutsal topraklarda yaşanan çatışmalar bizleri derinden üzmüştür. İsrail'in Mescid-i Aksa'da çocukları da hedef alarak yaptığı katliam, bir utanç vesikası olarak tarihteki yerini alacaktır. Tüm bölge halklarının olduğu gibi, Filistinli kardeşlerimizin de yüzünün gülmesi Türkiye'nin, Birleşmiş Milletler'i harekete geçirecek adımları hızla atmasına bağlıdır. Filistin'i bölgemizde bağımsız bir devlet olarak görmek, en büyük arzumuzdur.   1969 yılında ülkemizin devrimci önderlerinden Deniz Gezmiş mazlum milletlerin hakları adına nasıl savaş vermişse, bugünde aynı şartlar geçerlidir. Ancak; Arap milletinin de artık uyanıp, ulus bilincini kavrayıp, Emperyalist ABD nin oyuncağı olmaktan kurtulması gerekir. Aksi halde akan kanın durması mümkün görünmüyor.”
CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Özel sabır, ibadet ve rahmet ayı olan Ramazan ayının, bir kez daha Covid-19 pandemisinin gölgesinde buruk olarak yaşandığını belirtti.

 

Başkan Orhan Özel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Salgın hastalık ve etkisiz kalan tedbirler, çalışanlar ve özellikle küçük esnafımız üzerinde ciddi maddi ve manevi tahribatlar yarattı. Ancak bu salgın, bu mübarek ayda bize ve tüm insanlığa dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini tekrar hatırlattı. Milletimizin bu zor günleri; sağlık ve huzur içinde atlatabilmesi için tüm dünyanın ‘sosyal devlet' ilkesinin önemini anladığı bu zorlu günlerde, Bizlerde hasbel kader halkımıza yardımcı olmaya ve yol göstermeye çalıştık. Bu zorlu günlerde yoksul halkımıza yardımcı olan herkese sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz. Ancak önemli olanında yoksullara yardımcı olmaktan çok yoksulluğu ortadan kaldırmak olduğunun da bilincindeyiz. Bu yardımlarda ‘Sağ elin verdiğini sol elin görmediği' bir anlayışında geliştirilmesi de oldukça önemlidir. Sevgi, saygı, barış, huzur, kardeşlik ve dayanışmanın egemen olduğu bir ülke ve dünya düzeninin gerçekleşmesi en büyük idealimizdir. 

 

Bu duygularla; büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, terör örgütlerine karşı mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimizi, Covid-19 mücadelesinde kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyorum. Salgına karşı olağanüstü bir çabayla mücadele eden sağlık emekçilerimizin; bu zorlu dönemde görev yapan kamu görevlilerinin, Tüm Seydişehir halkının, Müslüman aleminin ve Büyük Tüm milletimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.”

 

 

ÇATIŞMALAR BİZLERİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına da değinen İlçe Başkanı Orhan Özel, “Mübarek Ramazan ayının son günlerinde Filistin'de, kutsal topraklarda yaşanan çatışmalar bizleri derinden üzmüştür. İsrail'in Mescid-i Aksa'da çocukları da hedef alarak yaptığı katliam, bir utanç vesikası olarak tarihteki yerini alacaktır. Tüm bölge halklarının olduğu gibi, Filistinli kardeşlerimizin de yüzünün gülmesi Türkiye'nin, Birleşmiş Milletler'i harekete geçirecek adımları hızla atmasına bağlıdır. Filistin'i bölgemizde bağımsız bir devlet olarak görmek, en büyük arzumuzdur.

 

1969 yılında ülkemizin devrimci önderlerinden Deniz Gezmiş mazlum milletlerin hakları adına nasıl savaş vermişse, bugünde aynı şartlar geçerlidir. Ancak; Arap milletinin de artık uyanıp, ulus bilincini kavrayıp, Emperyalist ABD nin oyuncağı olmaktan kurtulması gerekir. Aksi halde akan kanın durması mümkün görünmüyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.