Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bayram öncesi maaş kuyrukları uzadıkça uzadı

GÜNDEM 16.07.2021 - 22:26, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Bayram öncesi maaş kuyrukları uzadıkça uzadı

Seydişehir’de Kurban Bayramı'na sayılı günler kala PTT ve banka önlerinde uzun kuyruklar oluştu.
Seydişehir’de Kurban Bayramı'na sayılı günler kala PTT ve banka önlerinde uzun kuyruklar oluştu. Resmi kurumlar 19 Temmuz ve 23 Temmuz arasında resmi tatil nedeniyle kapalı olacağı için pek çok vatandaş sabah saatlerinde soluğu PTT, bankalarda ve vergi dairelerinde aldı. Vatandaşın adeta akın ettiği PTT ve bazı bankalarda sosyal mesafe kuralına uyulurken, bazıların da uyulmaması dikkat çekti. 2 milyon emeklinin, bin 100 TL olan Kurban Bayramı ikramiyelerinin 13-16 Temmuz tarihleri arasında ödeneceğini açıklanmıştı. 13 Temmuz'da ödenmeye başlayan ikramiyeler yatırılmaya devam etti. Hem erken ödenen maaş hem de ikramiyeler nedeniyle vatandaş, uzun kuyruklar oluşturdu. BAYRAMDA YASAK VAR MI? 1 Temmuz'dan itibaren koronavirüs kısıtlamaları kalkarak normalleşmeye geçildi ancak vatandaş “Bayramda kısıtlama var mı?” sorusunun cevabını merak ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuyla ilgili “Vatandaşların aşılamaları devam ediyor. Şu an bayram için ekstra bir tedbir yok” açıklamasını yaptı.
Seydişehir’de Kurban Bayramı'na sayılı günler kala PTT ve banka önlerinde uzun kuyruklar oluştu.

Seydişehir’de Kurban Bayramı'na sayılı günler kala PTT ve banka önlerinde uzun kuyruklar oluştu.

Resmi kurumlar 19 Temmuz ve 23 Temmuz arasında resmi tatil nedeniyle kapalı olacağı için pek çok vatandaş sabah saatlerinde soluğu PTT, bankalarda ve vergi dairelerinde aldı.

Vatandaşın adeta akın ettiği PTT ve bazı bankalarda sosyal mesafe kuralına uyulurken, bazıların da uyulmaması dikkat çekti. 2 milyon emeklinin, bin 100 TL olan Kurban Bayramı ikramiyelerinin 13-16 Temmuz tarihleri arasında ödeneceğini açıklanmıştı. 13 Temmuz'da ödenmeye başlayan ikramiyeler yatırılmaya devam etti. Hem erken ödenen maaş hem de ikramiyeler nedeniyle vatandaş, uzun kuyruklar oluşturdu.

BAYRAMDA YASAK VAR MI?

1 Temmuz'dan itibaren koronavirüs kısıtlamaları kalkarak normalleşmeye geçildi ancak vatandaş “Bayramda kısıtlama var mı?” sorusunun cevabını merak ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuyla ilgili “Vatandaşların aşılamaları devam ediyor. Şu an bayram için ekstra bir tedbir yok” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.