Anaokulu 4-6 yaş Kur'an Kursu oldu

GÜNDEM 25.09.2021 - 10:35, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Anaokulu 4-6 yaş Kur'an Kursu oldu

Kardelen Anaokulu olarak hizmet veren bina 4-6 yaş Kur'an Kursu olarak hizmet vermeye devam edecek.
Kardelen Anaokulu olarak hizmet veren bina 4-6 yaş Kur'an Kursu olarak hizmet vermeye devam edecek.   Uzun yıllar Kardelen Anaokulu olarak hizmet veren bina okulun taşınması sonrası atıl olarak kalmıştı. Seydişehir İlçe Müftülüğü’nün girişimleri ile geçici olarak müftülüğe tahsis edilen bina 4-6 yaş Kur'an Kursu olarak hizmet vermeye devam edecek.   Seydişehir İlçe Müftüsü Adem Bebek yaptığı açıklamada, “Minik beyler ve hanımlar için ilçemizde yeni bir Kur'an Kursu'muzu daha hizmete açtık; Allah'a hamd olsun. Daha önce, Kardelen Anaokulu olarak hizmet veren bina Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Müftülüğümüze geçici süre ile tahsis edilmiş ve vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgiye mazhar olan 4-6 yaş Kur'an Kursumuz mütevazı fakat coşkulu bir törenle eğitim öğretime açılmıştır. Kardelen 4-6 yaş Kur'an Kursu'muzun hayırlı olmasını diler, katkı ve destek veren herkese şükranlarımızı sunarız.”dedi.
Kardelen Anaokulu olarak hizmet veren bina 4-6 yaş Kur'an Kursu olarak hizmet vermeye devam edecek.

Kardelen Anaokulu olarak hizmet veren bina 4-6 yaş Kur'an Kursu olarak hizmet vermeye devam edecek.

 

Uzun yıllar Kardelen Anaokulu olarak hizmet veren bina okulun taşınması sonrası atıl olarak kalmıştı. Seydişehir İlçe Müftülüğü’nün girişimleri ile geçici olarak müftülüğe tahsis edilen bina 4-6 yaş Kur'an Kursu olarak hizmet vermeye devam edecek.

 

Seydişehir İlçe Müftüsü Adem Bebek yaptığı açıklamada, “Minik beyler ve hanımlar için ilçemizde yeni bir Kur'an Kursu'muzu daha hizmete açtık; Allah'a hamd olsun. Daha önce, Kardelen Anaokulu olarak hizmet veren bina Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Müftülüğümüze geçici süre ile tahsis edilmiş ve vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgiye mazhar olan 4-6 yaş Kur'an Kursumuz mütevazı fakat coşkulu bir törenle eğitim öğretime açılmıştır. Kardelen 4-6 yaş Kur'an Kursu'muzun hayırlı olmasını diler, katkı ve destek veren herkese şükranlarımızı sunarız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.