Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ambulans neden gelmedi? Karga tulumba hastaneye kaldırıldı!..

GÜNDEM 03.07.2021 - 18:24, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Ambulans neden gelmedi? Karga tulumba hastaneye kaldırıldı!..

Seydişehir kapalı pazar yerinde bir kişinin kalp krizi geçirmesi sonrası ambulansın gelmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Kalp kirizi geçeren vatanadaş karga tulumba özel araçla hastaneye kaldırıldı.
Seydişehir kapalı pazar yerinde bir kişinin kalp krizi geçirmesi sonrası ambulansın gelmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Kalp krizi geçeren vatanadaş karga tulumba özel araçla hastaneye kaldırıldı.   Olay bugün saat 17.30 sularında kapalı pazar yerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre seyir halindeki taksici Süleyman Akkan kalp krizi geçirdi. Aracı durdurarak kendisini araçtan atan Akkan’a vatandaşlar müdahale ederken, 112 Acil Servisi aranarak ambulans talebinde bulunuldu.   Görüntülerede yansıyan olayda iddialara göre 112 komuta merkezi tarafından ambulansların yoğun olduğu söylendi. Vatandaşların kalp masajları sonrası karga tulumba taksi ile Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülen Akkan, burada yapılan ilk müdahale sonrası ambulans ile Konya’ya sevk edildi.    İNSAN HAYATI BU KADAR MI UCUZ? Olaya tanıklık eden bir görgü tanığı, “Pazar yerinde hareket halinde iken bi taksici abimiz kalp kirizi geçirdi; o kadar uğraştık ama geriye döndüremedik. Konuşmalardan da duyacaksınız ambulansı aradık bize söylenen kelime ambulans yok. Bu kadar mı ucuz bir insanın hayatı. Kendi çabalarımız la taşıdık hastaneye ama; çok geç abimizde nabız yoktu. İnşallah Allahım geriye döndürürler hastanede. Yazıklar olsun bu sağlık sistemine kınıyorum.” ifadelerine yer verdi.   GÖREVİ İHMAL Mİ VAR? Öte yandan taksi şoförü 69 yaşındaki Süleyman Akkan'ın torunu Süleyman Akkan ile yaptığımız telefon görüşmesinde şu ifadelere yer verdi: "Burada görevi ihmal var. Bugün bizim başımıza gelen yarın bir başkasının başına gelebilir. 70 bin nüfuslu bir ilçede ambulansın gelmemesi demek ne demek.  İnsan hayatı bu kadar mı ucuz. Biz aile yakınları olarak bu konunun takipçisi olacağız. Çok şükür şuan hastamız Konya Numune Hastanesi'nde yoğun bakımda. 3-4 defa kalbi duruyor ve yapılan müdahalelerle tekrar hayata döndürüyor. Şuan için bilinci yerinde değil ama kendisi hayatta. Bu konuda arayan soran destek olan herkese teşekkür ediyoruz."dedi.   Haberin Videosu için linke tıklayın.. https://www.youtube.com/watch?v=ZvFVt086P1E
Seydişehir kapalı pazar yerinde bir kişinin kalp krizi geçirmesi sonrası ambulansın gelmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Kalp kirizi geçeren vatanadaş karga tulumba özel araçla hastaneye kaldırıldı.

Seydişehir kapalı pazar yerinde bir kişinin kalp krizi geçirmesi sonrası ambulansın gelmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Kalp krizi geçeren vatanadaş karga tulumba özel araçla hastaneye kaldırıldı.

 

Olay bugün saat 17.30 sularında kapalı pazar yerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre seyir halindeki taksici Süleyman Akkan kalp krizi geçirdi. Aracı durdurarak kendisini araçtan atan Akkan’a vatandaşlar müdahale ederken, 112 Acil Servisi aranarak ambulans talebinde bulunuldu.

 

Görüntülerede yansıyan olayda iddialara göre 112 komuta merkezi tarafından ambulansların yoğun olduğu söylendi. Vatandaşların kalp masajları sonrası karga tulumba taksi ile Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülen Akkan, burada yapılan ilk müdahale sonrası ambulans ile Konya’ya sevk edildi. 

 

İNSAN HAYATI BU KADAR MI UCUZ?

Olaya tanıklık eden bir görgü tanığı, “Pazar yerinde hareket halinde iken bi taksici abimiz kalp kirizi geçirdi; o kadar uğraştık ama geriye döndüremedik. Konuşmalardan da duyacaksınız ambulansı aradık bize söylenen kelime ambulans yok. Bu kadar mı ucuz bir insanın hayatı. Kendi çabalarımız la taşıdık hastaneye ama; çok geç abimizde nabız yoktu. İnşallah Allahım geriye döndürürler hastanede. Yazıklar olsun bu sağlık sistemine kınıyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

GÖREVİ İHMAL Mİ VAR?

Öte yandan taksi şoförü 69 yaşındaki Süleyman Akkan'ın torunu Süleyman Akkan ile yaptığımız telefon görüşmesinde şu ifadelere yer verdi:

"Burada görevi ihmal var. Bugün bizim başımıza gelen yarın bir başkasının başına gelebilir. 70 bin nüfuslu bir ilçede ambulansın gelmemesi demek ne demek.  İnsan hayatı bu kadar mı ucuz. Biz aile yakınları olarak bu konunun takipçisi olacağız. Çok şükür şuan hastamız Konya Numune Hastanesi'nde yoğun bakımda. 3-4 defa kalbi duruyor ve yapılan müdahalelerle tekrar hayata döndürüyor. Şuan için bilinci yerinde değil ama kendisi hayatta. Bu konuda arayan soran destek olan herkese teşekkür ediyoruz."dedi.

 

Haberin Videosu için linke tıklayın..

https://www.youtube.com/watch?v=ZvFVt086P1E

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.