Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Alacabel’de kar kalınlığı 30 cm

17.03.2021 - 11:12, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Alacabel’de kar kalınlığı 30 cm

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Seydişehir-Akseki Karayolu'nun 1825 metre rakımlı Alacabel Mevkisi'nde başlayan kar yağışı aralıksız olarak devam ediyor. Bölgede kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı bildirildi.
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Seydişehir-Akseki Karayolu'nun 1825 metre rakımlı Alacabel Mevkisi'nde başlayan kar yağışı aralıksız olarak devam ediyor.   Kar yağışı nedeni ile saat 01.00'den itibaren her iki yönden de tırların geçişlerine izin verilmiyor. Uzun araçlar trafik ekiplerince dinlenme tesislerine yönlendiriliyor.   Bölgede kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı bildirilirken Karayolları Alacabel Ekibi çok sayıda iş makinesi ile kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparak yolun trafiğe açık tutulmasını sağlıyor.   Kısıtlamanın da etkisiyle trafikte herhangi bir aksama meydana gelmediği bildirildi. Karayolları ekipleri yolu kullanacak olan sürücülerin zincirlerinin yanlarında bulundurmalarını istedi.
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Seydişehir-Akseki Karayolu'nun 1825 metre rakımlı Alacabel Mevkisi'nde başlayan kar yağışı aralıksız olarak devam ediyor. Bölgede kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Seydişehir-Akseki Karayolu'nun 1825 metre rakımlı Alacabel Mevkisi'nde başlayan kar yağışı aralıksız olarak devam ediyor.

 

Kar yağışı nedeni ile saat 01.00'den itibaren her iki yönden de tırların geçişlerine izin verilmiyor. Uzun araçlar trafik ekiplerince dinlenme tesislerine yönlendiriliyor.

 

Bölgede kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı bildirilirken Karayolları Alacabel Ekibi çok sayıda iş makinesi ile kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparak yolun trafiğe açık tutulmasını sağlıyor.

 

Kısıtlamanın da etkisiyle trafikte herhangi bir aksama meydana gelmediği bildirildi. Karayolları ekipleri yolu kullanacak olan sürücülerin zincirlerinin yanlarında bulundurmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.