Seydişehir’de KPSS kursları başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2014 - 15:52, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Seydişehir’de KPSS kursları başladı

Seydişehir’de Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) hazırlık kursu yoğun ilgi görüyor.
Seydişehir’de Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)  hazırlık kursu yoğun ilgi görüyor. Merkez İlkokulu’nda 8 derslikte ön lisans ve lise mezunu 237 kursiyerin katıldığı kursları Kaymakam Tuncay Sonel beraberinde Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Öşekci ve Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Yıldız ile birlikte gezdi. Kursiyerler ile bir süre sohbet eden Kaymakam Tuncay Sonel açılan bu kursların sınav öncesi hazırlanma açısından önemli olduğunu söyleyerek “Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan bu kursları iyi değerlendirin. Öğretmen arkadaşlarımız her türlü fedakarlığı sizlerin sınavlarda daha başarılı olmanız için yapıyorlar. İnşallah yüksek puanlar alarak herkes gönlünden geçen yere atanır. Bu kursların açılmasında emekleri olan Milli Eğitim ve Halk Eğitim Camiamıza emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Seydişehir’de Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) hazırlık kursu yoğun ilgi görüyor.

Seydişehir’de Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)  hazırlık kursu yoğun ilgi görüyor.

Merkez İlkokulu’nda 8 derslikte ön lisans ve lise mezunu 237 kursiyerin katıldığı kursları Kaymakam Tuncay Sonel beraberinde Milli Eğitim Şube Müdürü Yasin Öşekci ve Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Yıldız ile birlikte gezdi.

Kursiyerler ile bir süre sohbet eden Kaymakam Tuncay Sonel açılan bu kursların sınav öncesi hazırlanma açısından önemli olduğunu söyleyerek “Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan bu kursları iyi değerlendirin. Öğretmen arkadaşlarımız her türlü fedakarlığı sizlerin sınavlarda daha başarılı olmanız için yapıyorlar. İnşallah yüksek puanlar alarak herkes gönlünden geçen yere atanır. Bu kursların açılmasında emekleri olan Milli Eğitim ve Halk Eğitim Camiamıza emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.