Yatırımlar devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2013 - 19:43, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Yatırımlar devam ediyor

Seydişehir'de devlet ve vatandaş işbirliği ile yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.
İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. Maddesi gereğince açık ihaleye çıktı. Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel yaptığı açıklamada; "Son bir yılda 75 Yataklı Hastane Ek Hizmet Binası İnşaatı, Saliha Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi, Leman-Kadir Parıltı Kız Meslek Lisesi, Tarım Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Bölge Ceza Evinde somut adımlar atılmıştı. Bu kapsamda belirtilen inşaatların yapımına başlandı. Bazılarının da ihalesi bitirildi. Şimdi de İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. Maddesi gereğince açık ihaleye çıktı."dedi. YATIRIMLARIN DEVAMI GELECEK   Yeni Jandarma Hizmet Binası'nın Otogar mevkiine yapılacağını kaydeden Sonel, "İnşallah yeni binamız bir yıl içerisinde bitirilecek. Bu çalışmalarda bize destek veren Adalet, İçişleri, Sağlık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, Konya Valiliğimize, Milletvekilimize, hayırseverlerimize, Ankara'daki Seydişehirli bürokratlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ve buna benzer yatırımların inşallah devamı gelecek olup, Seydişehir Ailemize hayırlar getirmesini Yüce Mevla'mdan diliyorum" diyerek duygularını dile getirdi.
Seydişehir'de devlet ve vatandaş işbirliği ile yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. Maddesi gereğince açık ihaleye çıktı.

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel yaptığı açıklamada; "Son bir yılda 75 Yataklı Hastane Ek Hizmet Binası İnşaatı, Saliha Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi, Leman-Kadir Parıltı Kız Meslek Lisesi, Tarım Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Bölge Ceza Evinde somut adımlar atılmıştı. Bu kapsamda belirtilen inşaatların yapımına başlandı. Bazılarının da ihalesi bitirildi. Şimdi de İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Tesisleri İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. Maddesi gereğince açık ihaleye çıktı."dedi.

YATIRIMLARIN DEVAMI GELECEK

 

Yeni Jandarma Hizmet Binası'nın Otogar mevkiine yapılacağını kaydeden Sonel, "İnşallah yeni binamız bir yıl içerisinde bitirilecek. Bu çalışmalarda bize destek veren Adalet, İçişleri, Sağlık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, Konya Valiliğimize, Milletvekilimize, hayırseverlerimize, Ankara'daki Seydişehirli bürokratlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ve buna benzer yatırımların inşallah devamı gelecek olup, Seydişehir Ailemize hayırlar getirmesini Yüce Mevla'mdan diliyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.