Yılmaz, Bu seçim çok farklı geçecek

Yaklaşan Milletvekili genel seçimleri çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam eden Saadet Partisi Seydişehir İlçe Teşkilatı partililer ve basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Programa Saadet Partisi İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, Teşkilat Başkanı Raşit Nergiz, Bozkır İlçe Başkanı Mustafa Özakar partililer ve basın mensupları katıldı.

Burada bir açıklama yapan Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, yaklaşan 7 Haziran genel seçimlerinin çok farklı geçeceğine işaret ederek, “Halkımızda ciddi anlamda bir sessizlik var, emekliler ise çok kızgın, diğer seçimlerden farklı olarak emekliler bu seçimde açık açık Ak Parti’ye oy vermeyeceklerini söylüyorlar. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın ‘Halkımız çabuk unutur’ sözüne de kızgın olduklarını belirten emekliler ve vatandaşlar bu defa unutmayacağız diyorlar.”dedi.

Saadet Partisi olarak işe ekonomiden ziyade ahlak ve maneviyat açısından baktıklarını ve önem verdiklerini belirten Başkan Yılmaz, “Tanıdığımız bir avukata son bir hafta içinde 4 boşanma davası geliyor, bunlardan üç tanesinin nedeni zinadır. Bizler Mili Eğitim sistemi içinde modern ilimlerin yanı sıra, ahlak ve maneviyat derslerinin de mutlaka konulmasını istiyoruz.” diye konuştu.