Yeni sentetik çim saha müjdesi

Milletvekili Tüfekci, 17 Eylül 2013 Salı günü Konya Gençlik Hizmet-leri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sentetik çim sahanın ihalesinin yapılacağını söyledi.

Tüfekci, 60 Evler Stadyumu'nda İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile birlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, kente kazandırılacak sentetik çim saha için Konya İl Özel İdare-si'nden 550 bin lira öde-nek ayrıldığını kaydetti.

Tüfekci, yapılacak sentetik çim saha ile birlikte Seydişehir'de spo-run çok daha iyi yerlere geleceğini ifade etti.

"Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz" diyen Milletvekili Tüfekci, "2012-2013 sezonunda amatör kümede mücadele eden takımlarımızın sıkıntılarını ortadan kaldırmak için önceki yıllarda antrenman sahası olarak kullanılan 60 Evler Stadyumu'na AB standartlarında 700 bin liraya mal ettiğimiz sentetik çim sahayı tamamlayarak hizmete sunmuştuk. Sayın Kaymakamımız Tuncay Bey'le birlikte Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'la görüşerek ilçemize ikinci bir sahanın yapılması konusunda söz almıştık. O söz şimdi yerine geldi; yeni otogar yanındaki Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün arsasına yeni bir sentetik çim futbol sahası kazandıracağız. İhale çalışmaları başladı. 105-70 nizami boyutlarda, UAFA standartlarındaki sentetik çim sahamız önümüzdeki yıl hizmete girecek. Ayrıca Gençlik Merkezi'nin de yapılması 2014 yılında gündeme gelecek; konunun takipçisiyiz. Seydişehiri-mize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz."dedi.