Vergi Dairesi’nden protokol ziyaretleri

27’nci Vergi Haftası kutlamaları Seydişehir Vergi Dairesi Müdür Vekili Hasan Kayrak ve kurum çalışanlarının katılımıyla hükümet meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit’i makamında ziyaret eden Vergi Dairesi Müdür Vekili Hasan Kayrak ve beraberindekiler Kaymakam Özyiğit’e çiçek takdim etti.

Seydişehir Vergi Dairesi Müdür Vekili Hasan Kayrak ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı ziyaret etti.

Vergi Dairesi Müdür Vekili Kayrak ziyaretinde, vergi bilincinin istenilen seviyeye yükseltilebilmesi için, vergi mesuliyetinin göz ardı edilmemesi gerektiğini dile getirdi. Kayrak, kamuoyunda vergi idaresi ile mükellef ilişkilerinin daha sağlam temellere oturtulması; verginin, toplumun her kesimlerine benimsetilmesi amacıyla Vergi Haftasının kutlandığını söyledi. Kayrak, hafta boyunca sivil toplum temsilcilerini ziyaret ettiklerini ve kamuoyunu vergi konusunda bilinçlendirme çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Tutal, 27. Vergi Haftasını kutlayarak, Müdür Vekili Kayrak'a vergi bilincini arttırmak adına çalışmalarında başarı diledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret eden Vergi Dairesi Müdür Vekili Hasan Kayrak, Gelir Uzmanları Muammmer Kök ve Abdullah Tüfekçi Başkan Tutal'a çiçek takdim etti.