Vergi Dairesi’nden gazetemize ziyaret

22-28 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve vergi dairesi yöneticileri Cengiz Ata ve Abdullah Tüfekci gazetemiz Seydişehir’in Sesi’ni ziyaret etti.

Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan ve beraberindeki heyet, hafta dolayısıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Ceylan, “Vergi Haftası ile vergiyi toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, farkındalık oluşturulması, kesimlere benimsetirken adil ve dengeli bir vergi bilincinin oluşturulması amaçlanmaktadır. Kamu hizmetlerinin giderlerinin yüzde 85’i vergilerle karşılanıyor. Bu nedenle kamu hizmetlerinin zamanında ve yerinde gerçekleşmesi açısından verginin önemi bilinmelidir.” dedi.

Vergi Dairesi Müdürü Ceylan vergi haftası etkinlilerine verdikleri katkılardan dolayı da gazetemiz sahibi Mevlüt Mızrak’a teşekkür ederek başarı diledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Mevlüt Mızrak ise, “Tüm vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutluyorum. Vergiler devletin halka hizmet sunabilmesi, devletin kamu harcamalarını karşılama ve kendinden beklenen görevleri yerine getirme noktasında önemli bir yere sahip” dedi.