Ticaret ve Sanayi Odası’ndan eğitim yardımı

          

          Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası’na gönderilen 40 bin TL tutarındaki eğitim yardımı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

          STSO’dan yapılan açıklamada; “Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımında bulunduk. Bölgemizde eğitim gören ilköğretim öğrencilerine alışveriş çeki dağıtıldı. Toplamda 40 bin TL alışveriş çeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilmek üzere Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile bölgemiz ilköğretim okullarına dağıtılmıştır.” denildi.

          Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitim camiasının yanında olduklarını belirterek, eğitim ve öğretim faaliyetlerine her zaman destek vereceklerini söyledi. Küçük 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ülkemize, ilçemize, öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.