Seydişehir'e bayan noter

Noter Nurcan Tuncer yeni görev yeri olan Seydişehir noterliğine gelerek görevine başladı. Yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Konya Milletvekili Harun Tüfekci ve Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay'da Tuncer'e bir ziyarette bulundu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Noter Nurcan Tuncer, "Yeni görev yerimize gelerek görevimize başladık.

Seydişehir'in inanları çok sıcakkanlı, güler-yüzlü ve misafirperver. Burada çok güzel hizmetlerde buluna-cağımıza inanıyorum. Ziyaretimize gelen tüm kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyorum" dedi.

NOTER NURCAN TUNCER KİMDİR?

 

Konya Kulu ilçesinden Seydişehir'e atanan Noter Nurcan Tuncer; 1968 yılında Konya'da doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini burada tamamlayan Noter Tuncer, 1989 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Elazığ hakimliği görevinde bulunan Noter Nurcan Tuncer, bir süre Konya'da serbest avukatlık görevinde bulundu. Daha sonra sırasıyla Kırşehir Akçakent, Ankara Bala ve Konya Kulu'da noterlik yapan Tuncer, son olarak Seydişehir Noterliği'ne atandı.

Eşi de Tokat Sulusaray noteri olan Seydişehir Noteri Nurcan Tuncer evli ve 3 çocuk annesi. Seydişehir’in Sesi Gazetesi olarak noterimize yeni göre-vinde başarılar dileriz.