Seydişehir'de hekim eksikliği kalmadı

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Zafer Yüzüak, yeni atanan uzmanlarla hekim eksiklerinin kalmadığını belirterek, “Hastanemiz, bölge hastanesi konumunda olup günlük acile 500, polikliniğe ise bin 500 hasta başvuruyor” dedi.

Seydişehir Devlet Hastanesine dahiliye, anesteziyoloji ve ortopedi uzmanları atandı. Hastane Başhekimi Dr. Zafer Yüzüak, imkanlar dahilinde hastalara her zaman en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını söyledi. Hastanede, alanında uzman doktorların çalıştığını belirten Yüzüak, dahiliye, anesteziyoloji ve ortopedi bölümlerine de yeni uzmanların atandığını ifade etti.

SON TEKNOLOJİYLE HİZMET VERİYOR

 

Pratisyen hekimlerin de polikliniklerde hizmet sunmaya başladığını aktaran Yüzüak, “Branşlarda hekim eksiğimiz kalmadı. Hastanemiz, bölge hastanesi konumunda. Özellikle merkez ve çevre ilçelerle birlikte günlük acile 500, polikliniğe ise bin 500 hasta başvuruyor. Yapılan atamalarla hastanemizde yük biraz daha hafifleyecek. Hastanemizin her biriminde son teknolo-jiyle hizmet veriyoruz. Yeni hastanemizin inşaatı yüzde 40 tamamlandı. Bu yıl içinde hizmete açılacak. Atanan doktorlarımıza hoş geldiniz diyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.