Seydişehir MTAL basın mensuplarını ağırladı

        Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi basın mensuplarını ağırladı.

        Ülkebaş: “Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 7 farklı alanda eğitim veren bölgenin tek okulu.”

        Okul Müdürü Zafer Ülkebaş okulun eğitim durumu ve gelecek planları ile ilgili olarak Seydişehir’de bulunan yerel basın temsilcileri ile kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.
         Sadece Seydişehir'e değil, ülkemize hitap edecek atölye güncelleme planlamaları ve projeleri olduğunu söyleyen okul müdürü Zafer Ülkebaş yaptığı açıklamada; “Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 7 farklı alanda eğitim veren bölgenin en büyük okuludur. Bölgede kız ve erkek pansiyonuna sahip tek okuldur. Pansiyonlarımızda 100 erkek 42 kız öğrenciyi barındırmaktayız. Sportif alanda kapalı spor salonu, halı sahası, açık kapalı fitness salonları, müzik odası olan tek okuldur. Okulumuzun yemekhanesinde taşımalı öğrencilerimize birinci sınıf yemek hizmeti vermekteyiz.

        Mezun öğrencilerimizle bölgede bulunan sanayi kuruluşlarının ara eleman ihtiyacını karşılarken ülke istihdamına da katkı sağlıyoruz. Kimya teknolojileri 19 çeşit temizlik ürünü üretiyor, mobilya, dekoratif ev eşyaları tasarımı ve üretimi ile döner sermayeye katkı sağlıyor.

        Okula kısa bir süre önce atandığını söyleyen Ülkebaş, okuldaki ilk işimiz okul içi ve dışı davranışlarda disiplinin kavratılması olmuştur. Bu okulumuzun imajını da etkilemiştir. Öğrencilerimize ders eğitimi verildiği kadar değerler eğitimine verilen önem samimiyet ve inanmışlığı görmek biz öğretmen idarecilerin en büyük özlemidir. Öğrencilere her türlü fırsatı verirsek başaramayacakları iş yoktur. Yeter ki inansınlar! Bizler bunu yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Velilerimizin de okulumuzu sık sık ziyaret etmelerini istiyoruz’’ dedi.

        Basın mensuplarına okul bölümlerinin gezisi ile program sona erdi.