Raşit Nergiz, iddiaları yalanladı

Saadet Partisi seçim bürosunda basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Seydişehir Belediye Başkan Adayı Raşit Nergiz, İlçe Başkanı Hayri Yılmaz, belediye meclis üyesi adayları basın mensup-larının sorularını yanıt-larken, başka bir partiye destek verecekleri yönünde çıkan haberler konusunda da açıklama yaptı.

Belediye Başkan Adayı Raşit Nergiz basın açıklamasında, “Teşkilatımızın emeğinin ve özverisinin üzerine oturmak için değişik sözlerle bizlerden istifa-de etmek istediklerini üzülerek izliyoruz. Teşkilatımız olarak kesinlikle böyle bir tutum içerisinde olmadık ve olmayacağımızı siz hemşehrilerimiz ve basın mensupları huzurunda duyuruyoruz.” dedi.

Gazetecilerin sorusu üzerine Saadet Partisi’nin Seydişehir’de beklenenin üzerinde oy alacağını söyleyen Nergiz “Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Özkafa geçmişte belediyecilik alanında Konya’ya önemli hizmetler vermiştir. Bu nedenle Konya halkı Sayın Özkafa kardeşimizi bağrına bastığını gözlemekteyiz. Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızın da deneyimlerinden yarar-lanarak belediyecilin hem Seydişehir ayağında hem de Büyükşehir ayağında başarılı olarak eskiden olduğu gibi milli görüş belediyecilik anlayışıyla hizmete devam edecektir.” dedi.