MHP Konya il yönetiminden Seydişehir ziyareti

       MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve yönetimi, Seydişehir İlçe Teşkilatı’nı ve Seydişehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

       Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Karaarslan, ilçelere yaptığı ilk ziyaretini Seydişehir’e gerçekleştirerek MHP Seydişehir İlçe Teşkilatı’nda yaptığı basın toplantısında ilçe örgütü ve üyeler ile tanıştı.

       Parti yönetimi, eski ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve parti üyelerinin de katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Eyyup Gül, “Yeni göreve gelen Konya İl Başkanı ve yönetimi, teşkilatımızı ziyaret ederek ilçe teşkilatı olarak bizlere verdikleri önemi gösterdiler. Bizler de Sayın İl Başkanımızın emrinde olup birlikte hareket ederek davamıza en güzel şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

       İl Başkanı Karaarslan, “Bildiğiniz üzere Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli tarafından 6 ay önce göreve getirildik. Liderimiz Bahçeli’nin emrindeyiz. Allah’ın izniyle amacımız Milliyetçi Hareket Partisi’ni Konya’da birinci parti yapmak. Güçlü olmamız için ilçe örgütlerinin çalışmalarını da önemsiyoruz. Ziyaretimizin de amacı sizlerle tanışmak ve birlikte davamıza hizmet etmektir” dedi.

       Karaarslan sözlerini sonlandırırken, “Genel Başkanımız Bahçeli, bu iktidara desteklerini sürdürmektedir. Bizler de bu doğrultuda hareket etmekteyiz. Tespit ettiğimiz eksiklikleri de yapıcı bir şekilde uyararak bundan sonra da Cumhur İttifakı’na destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

       İl yönetimi ile Seydişehir’e bir çıkarma yapan MHP Konya İl Örgütü, daha sonra toplantıya katılanlar ile tanıştı.

       MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı da makamında ziyaret etti.

       MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, İl Başkan yardımcıları, Seydişehir İlçe Başkanı Eyyüp Gül ,meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

       Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi’nin çeşitli projeleri hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulundu.

       İl Başkanı Karaarslan, “Bildiğiniz üzere Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli tarafından 6 ay önce göreve getirildik. Liderimiz Bahçeli’nin emrindeyiz. Allah’ın izniyle amacımız Milliyetçi Hareket Partisi’ni Konya’da öne çıkarmak. Güçlü olmamız için ilçelerimizi önemsiyoruz. Ziyaretimizin de amacı sizlerle tanışmak ve birlikte ülkemize hizmet etmektir” dedi.

       Seydişehir'de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden ve yoğun bir çalışma temposunda olduklarını belirten Başkan Tutal; Seydişehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizi memnun etmek, onların arzuladığı, beklediği hizmetleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken toplumun her kesimi ile kucaklaşıyor, onları dinliyor ve fikirlerine önem veriyoruz. Geçtiğimiz seçim döneminde Milletimizin iradesi, devletimizin bekası için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli 'ye Cumhur İttifakı’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemiz hizmetlerinde herkesi ve her kesimi kucaklayarak, gönül belediyeciliğine hep birlikte devam ediyoruz" dedi.