Basketbol eğitimleri tamamlandı

Seydişehir Belediyesi Yaz Spor Okulları çerçevesinde açılan basketbol kursu sezonu tamamladı.

Seydişehir Belediyesi tarafından okulların kapanmasıyla birlikte çocukların yaz tatillerini değerlendirmesi, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla 8 branşta kurs açılmıştı. Yaz spor okulu basketbol kursuna katılan 65 öğrenci eğitimlerini tamamlarken, haftada 3 seans ile 2 grubun ders gördüğü kursun eğitmenliğini ise Antrenör Ali Güneş ve Antrenör Cihat Deniz üstlendi.

Çalışmaların çok eğlenceli ve zevkli geçtiğine dikkat çeken Antrenör Ali Güneş, "Öğrencilerimiz hem eğlendiler, hem spor yaptılar, hem de basketbol gibi güzel bir spor ile tanışıp eğitimli çalışmalardan faydalanmış oldular." dedi.

Seydişehir Belediye Başkan Yardımcı Mahmut Çalık, kursa katılan öğrencileri tebrik ederek katılım belgelerini takdim etti. Sporu bırakmamaları için tavsiyelerde bulunan Başkan Yardımcısı Çalık, 2014-2015 eğitim öğretim yılının yakında başlayacağına dikkat çekerek, sporcuların hepsinden derslerinde üstün bir başarı beklediğini söyledi.

Çalık, "Çocuklarımız için açmış olduğumuz ücretsiz yaz kursları artık tamamlanıyor. Bundan sonra da farklı alanlarda etkinliklerimiz devam edecek. Öğrencilerimizin önümüzdeki yıllarda da gayretlerinin ve başarılarının devam etmesini arzuluyoruz." dedi.