Geliyor, gidiyor değişen bir şey yok

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç beraberindeki sağlık heyetiyle Seydişehir’e geldi. Seydişehir Devlet Hastanesi’nde de incelemelerde bulunan Prof Koç, planlanan yeni bina ile birlikte karşılaşılan fiziksel problemlerin sona ereceğini söyledi.

 

Seydişehir Devlet Hastanesi’nde hastaların şikayetleri artarak devam ederken, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç beraberindeki sağlık heyetiyle birlikte ilçemize gelerek bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.

 

Hastane birimlerini ve tedavi gören hastaları ziyaret ederek programına başlayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç, daha sonra hastane yönetimi, doktorlar ve birim sorumluları ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

 

YENİ BİNA İLE BİRLİKTE SORUNLAR BİTECEK

Seydişehir Devlet Hastanesi’nin genel durumu ve mevcut ek bina kaynaklı sorunlara değinen İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan yeni bina ile birlikte karşılaşılan fiziksel problemlerin de sona ereceğini söyledi.

 

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Parlayıcı tarafından yapılan sunumun ardından katılımcıların istek ve çözüm önerilerini dinleyen Prof. Dr. Koç, acil servis, poliklinikler, yataklı servisler, ameliyathane, doğumhane, diyaliz ve yoğun bakım işleyiş süreçleri ve yapılan yeni düzenlemeler konusunda Başhekim Uzm. Dr. Havva Turaç Cingöz ve katılımcılar ile fikir alışverişinde bulundu.

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ GÖRÜŞ VE İSTEKLERİ DİNLENDİ

Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet, Seydişehir Gevrekli Aile Sağlığı Merkezi, Seydişehir 2,3,4 ve 5 nolu ASM’ler ile Seydişehir 1 ve 2 nolu acil sağlık hizmetleri istasyonlarını da ziyaret ederek görev başındaki sağlık çalışanları ile fikir alışverişinde bulundu.  Prof. Dr. Koç, Seydişehir’deki ihtiyaç ve kapasitesinin göz önüne alınarak acil sağlık istasyonu sayısını Eylül ayından itibaren 3’e çıkartacaklarını belirtti.