5 bin 42 öğrenciye yardım

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel'in aracılığı ile ilk olarak geçen yıl başlatılan, bu yıl da devam eden bir öğrencinin ihtiyacını karşılayacak kaban, mont, gömlek, pantolon, ayakkabı ve çoraptan oluşan paketler, öğrencilere ulaştırılmak üzere Kaymakamlık binasında okul müdürlerine teslim edildi.

Geçen yıl Seydişehir Kaymakamlığının talebi üzerine LCW firması tarafından ilçe merkezi, köy ve kasabalardaki okullarda tespiti yapılan 2 bin 42 öğrenciye giyecek yardımı yapılmıştı.

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından ilk olarak geçen yıl başlatılan ve tespiti yaptırılan 2 bin 42 öğrenci için LC Waikiki tarafından hazırlanan bir öğrencinin ihtiyacını karşılayacak kaban, mont, gömlek, pantolon, ayakkabı ve çoraptan oluşan paketler öğrencilere ulaştırılmak üzere Okul Müdürlerine teslim edilmişti. Bu yılda aynı şekilde muhtaç durumda olan ve tespit edilen 3 bin öğrenci için öğrencinin isteği ve ihtiyacına göre her öğrenci için özel olarak hazırlanan paketler özellikle evlerinde teslim edilmesi için geçen yıl olduğu gibi okul müdürleri görevlendirilirken iki yılda 5 bin 42 öğrenciye ulaşılmış oldu.

Seydişehir'de HAYDES'in (Hayırsever desteği) devam ettiğini söyleyen Kaymakam Tuncay Sonel "Geçtiğimiz yıl okul ziyaretlerinde Milli Eğitim Müdürümüz ile konuşurken öğrencilerimizin giysi yardımı gündeme gelmişti. Bu kapsamda LC Waikiki sahibi Vahap Küçük abimizle görüştük. Allah razı olsun kendisi bize yardımcı oldu. Seydişehir, merkez, köy ve kasabalarında tespit edilen 2 bin 42 öğrenciye geçtiğimiz yıl giysi yardımı yaptık. Bu yılda 3 bin öğrencimize aynı yardımı yaparak toplam 5 bin 42 öğrencimize ayakkabı, kaban, mont, gömlek, çorap ya da çocuğun ne isteği varsa sizlerden gelen listede neler yazıyorsa her çocuğun adına özel hazırlandı. Koliler geldi. Benim sizden ricam kolileri size teslim edeceğiz, çocuklara okulda değil de evlerinde ulaştırmanız daha isabetli olacak. Sizlerin ve Seydişehirli öğrencilerimizin adına LC Waikiki sahibi Vahap Küçük abimize şükranlarımızı sunuyoruz, kendisinden ve tüm çalışanlarından Allah razı olsun"diyerek giysi kolileri öğrencilerin evlerinde teslim edilmek üzer okul müdürlerine dağıtıldı.