AK Parti Kadın Kollarından ‘Yerli Malı’ standı

        AK Parti İl Kadın Kollarının Yerli Malı Haftası nedeniyle düzenlediği programa AK Parti Seydişehir Kadın Kolları da katıldı.

        Seydişehir İlçe Kadın Kolları’nın da stant açtığı programda merkez ve diğer ilçe teşkilatlarının stantlarını gezdikten sonra açıklama yapan İl Başkanı Hasan Angı, “İlçe teşkilatlarımız kendi ürettikleri ürünleri burada göstermek için 31 ilçeden geldiler. Eğer güçlü bir ülke olmak istiyorsak kadınımızla, erkeğimizle üretmeye devam etmeliyiz. Dünya çapında pazarlayabileceğimiz birçok ürünümüz var. Sanayideki gelişmelere paralel olarak yerli ve milli üretim politikamız ile birlikte savunma sanayisinden ulaşım sanayisine kadar her alanda üretmeye devam ediyoruz. Yerli üretimde de kat ettiğimiz yol bizleri bir hayli sevindiriyor” dedi.

        İlçe Kadın Kolları'ndan yapılan açıklamada ise, "İl Kadın Kollarının düzenlediği Yerli Malı Haftası programına bizde katılım sağladık. Seydişehir Kadın Kolları olarak standımızı açtık. Ülkemizde her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası’nda bizde yerli malına teşvik amacıyla kendi ürettiğimiz ürünleri burada pazarlıyoruz” dedi.