Asfalt serim çalışmaları başladı

Seydişehir Belediyesi yaptığı altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin çehresinin değiştirmeye devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında her geçen gün bozuk ve bakımsız olan yollarda düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Parke taş yolların yanı sıra asfalt yollarda da düzenleme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak bayram öncesi yapmış olduğu asfalt söküm çalışmalarının ardından Hacıseyitali Mahallesi, Alaylar Mahallesi ve Kızılcalar mahallelerinde asfalt kazıma makinesi freze ile alınan yolların asfalt serimi hazırlık çalışmalarına başlandı.

Alt yapı çalışmaları KOSKİ tarafından tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt serim çalışmalarının başladığını kaydeden Başkan Tutal, "Hacıseyitali Mahallesi 202, 215 ve PTT Sokağı, Alaylar 2 Mahallesi, Siteler Camii Bölgesi, Kızılcalar Mahallesi Eski Garaj Civarı ve Kızılcalar Mezarlığı çevresinde eski ve bozuk olan mevcut yolun asfalt sökümünü yapan ekiplerimiz, söküm işinin ardından asfalt serimi için hazırlık çalışmalarına başladı" dedi.

Seydişehir'de bakımsız yol kalmayacağını kaydeden Başkan Tutal; "Ekiplerimiz belirli bir plan dahilinde merkez ve kırsal mahallelerimizde yolların yapımına devam ediyor. Amacımız 2017 yılı içerisinde özellikle sokaklarımızda tahribata uğrayan yolların tamamına yakınını asfalt ve parke ile buluşturmak. Asfalt çalışmamız ile birlikte eş zamanlı olarak farklı noktalarda parke döşeme çalışmalarımızda devam etmektedir" şeklinde konuştu.