Seydişehir-Konya Karayolu bitmek bilmiyor

Yapımına yıllar önce başlanan Seydişehir-Konya Karayolu çalışmalarının halen bitmemesine tepki gösteren vatandaşlar, yolun adeta yap boz tahtasına dönüştüğünü kaydetti.

1988 yılında yapımına başlanan yol çalışmaları ile ilgili gazetemize açıklama yapan vatandaşlar, “2016 yılında tamamen tamamlanarak hizmete açılacağı söylenen Seydişehir-Konya Karayolu gelinen noktada bir türlü tamamlanamadı. Yol adeta yap boz tahtasına döndü. Bitmek bilmeyen çalışmalar nedeniyle onlarca kaza meydana geldi. Birçok vatandaşımız hayatını kaybederken, onlarca kişi de sakat kaldı.” dedi.


          ÖLÜMLÜ KAZALAR ARTIK SON BULSUN

Seydişehir-Konya Karayolu’nun Antalya bağlantısı nedeniyle büyük önem taşıdığını kaydeden vatandaşlar, “İnsanlarımız yolda her gün birçok tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Gün geçmiyor ki yeni bir kaza haberi duymamış olalım. Özellikle yolun yabancısı olan ve yol yapım çalışmaları nedeniyle tek şeritten ulaşımın sağlandığı yolda ölümlü kazalar meydana geliyor. Yaz dönemlerine girdiğimiz şu günlerde trafik yoğunluğu daha da artıyor; yetkililer biran evvel çalışmaları nihayetlendirsin ve ölümlü kazalar artık son bulsun” şeklinde konuştu.