Seydişehirgücü U19 zirveyi zorluyor

U-19 temsilcilerimizden Seydişehirgücü Belediyespor 60 Evler Stadyumu’nda Ereğli Belediyespor U19’u ağırladı. İlk yarı 3-0 önde kapatan temsilcimiz ikinci yarı rakibin direncine rağmen son dakikada bulduğu golle sahadan galip ayrılarak grubunda ikinciliğe yükseldi.

Karşılaşmadan sonra konuşan Antrenör Ali Köse, “Bu maç futbolcularım için ders niteliğinde bir karşılaşma oldu. Üç farklı öne geçtiğimiz karşılaşmada ikinci yarı geriye düştük. Futbolcularım demorolize olmalarına rağmen son dakikalarda toparlanarak galip gelmesini bildiler ve büyük sevinç yaşadılar. Bu günkü karşılaşmada sevinç, şaşkınlık, üzüntü ve son dakika golü ile tekrar sevinç yaşadık. Futbolun güzelliği burada, hakem son düdüğü çalmadan maç bitmiyor. Futbolcularımın saha içerisinde göstermiş oldukları kazanma direncinden dolayı tebrik ederim.” dedi.

Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın ise “Bugün heyecanlı, zevkli, mücadelesi yüksek bir karşılaşma yaşadık. Her iki takım futbolcularını, ortaya koydukları fair paly çerçevesindeki futbollarından dolayı tebrik ederim. Belediye Başkanımız Mehmet Tutal beyin desteği ile sahaya çıktığımız her grupta takım ruhu içerisinde Seydişehirimizi en iyi şekilde temsil etmek için teknik heyetimizle birlikte çaba sarf ediyoruz”dedi.

 

SEYDİŞEHİRGÜCÜ BELEDİYESPOR U14 DÖRT DÖRTLÜK

KONYA KASIRGA U14: 2 - SEYDİŞEHİRGÜCÜ BELEDİYESPOR U14: 3

SEYDİŞEHİRGÜCÜ BELEDİYESPOR U14: 1- BEYŞEHİR GÖLSPOR U19: 1

 U-14 temsilcilerimizden Seydişehirgücü Belediyespor grubun ilk maçında Konya Dumlupınar Stadyumu’nda Kasırga sporun konuğu oldu. Karşılaşma temsilcimizin her iki yarıda bulduğu dört golle kazanmasını bildi. 

 Karşılaşmasından sonra konuşan Antrenör Ayhan Görmez, “Sahadan galibiyetle ayrılmanın sevindirici olduğunu belirtirken takım ruhu içerisinde futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Yusuf Yalçın ise “Her yaş grubunda futbolun güzelliklerini sahada yaşamak için teknik heyetimiz ve futbolcularımız sonuca bakılmaksızın elinden geleni yapıyorlar. Futbolcularımızın istek ve özverileri bizleri ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.