Seydişehir voleybolda atağa geçti

2’nci lig temsilcimiz Seydişehir Belediyespor Voleybol Takımı bu hafta sahasında PTT Spor ile karşı karşıya geldi.

Voleybol 2’nci lig A gurubunda mücadele eden Seydişehir Belediyespor Ankara temsilcisi PTT Spor’u 3-1 yenerek puanını 31’e yükseltti.

Geçen hafta deplasman da Konya Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenen takımımız güzel bir mücadele sonucu sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan Seydişehir -PTT 2.Lig voleybol karşılaşması 3-1’lik set ile galip gelen taraf Seydişehir Belediye Spor Kulübü oldu. Karşılaşma 3-1’lik sonuç ile birinci set 25-20, ikinci set 25-21, üçüncü set 23-25 ve dördünce sette ise 25-22 tamamlandı.

Antrenör Süleyman Kılınç, “Takımımız son haftalarda iyi mücadele ediyor ve güzel sonuçlar alıyor. İnşallah ligi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kulüp yöneticisi ve voleybol sorumlusu Ömer Dinçsoy ise, “Genç ve kaliteli bir takımız. Güçlü kulüpler ile mücadele ediyoruz ve şu anda 6. sıradayız. 3. sıradaki takım ile aramızda puan farkı 4 ve önümüzdeki maçlarda istikrarımız devam ederse bu farkı kapatabiliriz” diye konuştu.

Alınan bu sonuçla çıkışını sürdüren temsilcimiz, ligin iddialı takımlarından biri oldu.

 

 

 

 

U19’DA SEYDİŞEHİR GALİBİYETİ

U19 gurup futbol karşılaşmasında Ilgın Belediyespor ile sahasında mücadele eden Seydişehir Belediyespor rakibini 3-1 mağlup etti.

Seydişehir 60 Evler Stadı’nda gerçekleşen karşılaşma yağmurlu havaya rağmen kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. 3-1’lik skorun galibi Seydişehir Belediyesi’nin oldu. Kötü hava şartlarına rağmen mücadeleyi bırakmayan Seydişehir U19 takımı rakibi Ilgın Belediye Spor’a 3 gol atarak Seydişehirli sporseverlerinin yüzünü güldürdü.

SPORCULARDAN TAZİYE

10 Şubat’ta Seydişehir’den verdiğimiz şehidimiz Yüzbaşı Fatih Yaşar için ve aynı gün Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın annesinin vefatı için voleybol takımı başsağlığı pankartı açtı. Acılarının büyük olduğunu ifade eden sporcular Şehidin ailesi, Belediye Başkanı ve ailesine başsağlığı dilediler.

 

 

SEYDİŞEHİRGÜCÜ BEYŞEHİR GÖLSPOR’U KONUK EDİYOR

U-16 ilçe temsilcimiz Seydişehirgücü hafta sonu 60 Evler Stadyumu’nda Beyşehir ekibini konuk edecek.

21 Şubat Pazar günü saat 11.00’de 60 Evler Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren ilçe temsilcimiz sahaya mutlak galibiyet için çıkacak.

 

 

MASÖR AHMET GÜVEN MASÖRLÜK KURSU AÇIYOR

Seydişehirli usta masör Ahmet Güven, Halk Eğitim Merkezi’nde masörlük kursu açıyor.

Masör Ahmet Güven’in Seydişehir Halk Eğitim Merkezi’nde masörlük kursu açacağı bildirildi. Masörlük kursuna müracaat etmek isteyenler Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü’ne müracaat ederek gerekli evrakları doldurarak masörlük kursuna katılabilecekler.