Harun Tüfekci’ye hayırlı olsun ziyareti

Seydişehirgücü Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Yalçın, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcılığı’na atanan Harun Tüfekci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Yalçın, “Üç dönem Ak Parti Konya Milletvekilliği yapan ve 7 Haziran seçimlerinde partisi tarafından Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak görevlendirilen Harun Tüfekci’nin, şimdi de Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayı kendilerini makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.”dedi.

Yalçın, “Ziyaretimiz sırasında, kuruluşumuzdan itibaren her an gerek tribünde gerek deplasmanlarımızda gerek maddi gerekse manevi olarak desteğini her an gördüğümüz ve arkamızda hissettiğimiz, ilçemizde futbolun gelişme noktasında yeni futbol tesisleri kazandıran Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımıza kulübümüzün 42 numaralı formasını hediye ettik. Bakan yardımcımız Harun Tüfekçi beyde ziyaretimizden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek başarılarımızın devamını diledi.” şeklinde konuştu.