Milletvekili Özdemir’den mahalle gezileri

Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir genel seçimler sonrası teşekkür ziyaretlerine Seydişehirle devam etti.

İlk olarak Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir daha sonra beraberinde İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ana kademe ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Seydişehir’e bağlı mahallelere ziyaretlerde bulundu.

Beraberindeki heyetle birlikte teşekkür ziyaretlerine Aşağıkaraören mahallesiyle başlayan Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir sırasıyla Başkaraören, Kumluca, Gökhüyük,Kuran, Çatmakaya, Susuz,Madenli, Taşağıl, Gökçehüyük, Kızılca, Yenice ve Kavak mahallelerini ziyaret etti.

7 Haziran genel seçimlerinde Ak Parti’ye verdikleri destek dolayı Seydişehir halkına teşekkür etmek için bugün buraya geldiğini ifade eden Konya Milletvekili Özdemir son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarına da değindi. Türkiye’nin huzurunu bozmak adına eli kanlı terör örgütünün ülkenin farklı bölgelerinde yaptığı hain saldırı kınadığını ifade eden Özdemir, “Ne yaparlarsa yapsınlar hiçbir zaman bizim birliğimizi ve beraberliğimizi asla bozamayacaklar” dedi.

 Terör örgütünün yaptığı hain saldırılara karşılık olarak Türk silahlı kuvvetlerinin yaptığı operasyonlarla eli kanlı örgüte ağır darbeler vurulduğunu kaydeden Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, “Şehitlerimizin kanı yerde kalmamıştır. Ülkemizin huzurunu bozmanın çabası içerisine girenler yaptıklarının bedelini en ağır bir şekilde ödemektedirler. Devletimizin gücünü kimse denemeye kalkmasın Türk devleti çok güçlüdür ve gücünü ülkenin huzurunu kaçırmak için uğraşanlara karşı sonuna kadar kullanmaya devam edecektir” dedi.