İbrahim Halıcı'ya yeni görev

Seydişehir Belediye eski Başkanı İbrahim Halıcı, Ulaştırma Bakanlığı'nda Daire başkanı oldu.

Seydişehir Belediye eski Başkanı İbrahim Halıcı, Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevine getirildi. Halıcı, Seydişehir Belediye Başkanlığı'nın ardından KOSKİ Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu.

Halıcı’nın Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevine getirilmesi Seydişehir’de de memnuniyetle karşılanırken, Seydişehir'in Sesi Gazetesi olarak hemşehrimiz İbrahim Halıcı’yı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

 

 

İBRAHİM HALICI KİMDİR?

1966 yılında Yeniceköy'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Seydişehir’de, lise öğrenimini ise İstanbul İmam hatip Lisesi’nde tamamladı. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi Metalürji Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

1991 yılında Selçuk üniversitesi Seydişehir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Görevlisi olarak atandı ve bu görevi 2003 yılı sonuna kadar Aralıksız 13 yıl sürdürdü. Bu sürede Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde, Alüminyum Alaşımları konusu üzerinde Yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Seydişehir Meslek Yüksekokulu’nda 5 yıl Müdür Yardımcılığı, Teknik Programlar Bölümü Başkanlığı ve Döküm Programı görevlerini yürüttü. 2004-2009 yılları arasında Seydişehir Belediye Başkanlığı yaptı. Halıcı, evli ve 3 çocuk babasıdır.